Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Україна» вийшла у фінал PromaxBDA


    14 мая 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    На конкурс представила оформлення програми «Футбольний вікенд».

    Канал «Україна» вийшов у фінал міжнародного конкурсу PromaxBDA World Gold Marketing, Promotion & Design Awards, представивши для участі в конкурсі графічне оформлення програми «Футбольний вікенд» з Олександром Денисовим. Про це повідомляє прес-служба каналу.

    Як зазначається, у цьому році канал «Україна» вперше номіновано в категорії «Спортивні програми: початкова заставка / початкові титри» (Sports: Open / Titles).

    В основі концепції представленої на конкурс роботи графічного оформлення програми «Футбольний вікенд» лежить ідея м'яча-трансформера. Новий дизайн програми вийшов в ефір у листопаді 2011 року.

    Разом з графічним оформленням «Футбольного вікенду» в номінації також будуть змагатися наступні роботи: 2011 Tour de France Main Title NBC Sports Agency; F1 Opening GP Brazil Globo Comunicação E Participações SA; NFL Turning Point Main Title NBC Sports Agency; Sport News Rt.

    Лауреати премії будуть нагороджені 14 червня на церемонії закриття 57-ї щорічної конференції, яка проходитиме в Лос-Анджелесі.

    «Це велика радість і ще один доказ того, що канал "Україна" зібрав сильну творчу команду, здатну конкурувати з відомими професіоналами за нагороди світового рівня», - коментує директор зі стратегічного маркетингу ТОВ «Медіа Група Україна» Ольга Захарова.

    Нагадаємо, що програма «Футбольний вікенд» з Олександром Денисовим цього року вже стала призером міжнародного конкурсу - на New York Festivals International Television & Film Awards вона завоювала «срібло» в номінації «Промо спортивної програми».



    Источник: mediabusiness.com.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.