Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Гнап заявив, що ТВі видалив його сюжет про колекторів, щоб не ображати «Волю»


    27 апреля 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    Княжицький пояснив, що в сюжеті не було подано точку зору «Волі».

    Керівництво каналу ТВі видалило з аканту програми «Знак оклику!» репортаж Дмитра Гнапа про колекторів-рекетирів, а також наполягло на його видаленні з аканту журналіста. Про це Дмитро Гнап повідомив у блозі на «Українській правді».

    «Пояснення таке: в сюжеті наводяться дані про непривабливу (м'яко кажучи) поведінку компанії "Воля-кабель". "Воля" на сюжет образилася, хоча і не заперечила фактів, наведених в ньому. Керівництво ТВі з "Волею" сваритися не хоче, оскільки кабельний оператор забезпечує 60% аудиторії каналу. Тому, мене просять видалити сюжет, щоб "Воля" не припинила транслювати сигнал ТВі і канал не закрився (відео з його аканту вже видалено. - ТК)», - написав журналіст.

    Як усе відбувається насправді, за його словами, знають тільки менеджери ТВі і «Волі».

    У свою чергу генеральний директор ТВі Микола Княжицький у своєму блозі на «Українській правді» заявив, що «Воля» не тисла на канал, і він просить вибачення в компанії за те, що в сюжеті не було подано її точку зору.

    «У нас вийшов сюжет про одну з колекторських компаній і їхні сумнівні методи роботи. Від цієї компанії з тих чи інших причин постраждало декілька співробітників нашого телеканалу і, думаю, багато інших українців», - написав пан Княжицький.

    «Разом з тим, у сюжеті згадувалася компанія "Воля-Кабель". Ця компанія є нашим партнером. Я спілкуюся з директором цієї компанії і ведучий програми "Знак Оклику" Артем Шевченко знає про наше партнерство. "Воля" не телефонувала до нас після сюжетів. Я сам зателефонував до директора і попросив пробачення за те, що ми не взяли їхню точку зору на конфлікт громадян з колекторами. Директор "Волі" сказав, що вдячний нам за інформацію і їх теж не влаштовує якість роботи колекторів», - додав він.

    За словами пана Княжицького, він провів нараду з автором програми Артемом Шевченком, головним редактором Віталієм Портніковим та заступником директора Наталією Катеринчук, і вони вирішили, що в цьому сюжеті згадувати «Волю» без їхньої точки зору було некоректно.

    У коментарі «Телекритиці» Микола Княжицький наголосив, що сюжет був в ефірі цього понеділка. На запитання, чому до сюжету не було зауважень перед його виходом, пан Княжицький зазначив: «Я не передивляюся сюжети до виходу, у нас цензури як такої немає. А редакція, очевидно, не подумала (про баланс)».

    Він також додав, що зараз ТВі підписує угоду з YouTube, і каналу не подобається, коли його відео всі без дозволу розміщують.

    На запитання, чи буде мати якісь наслідки для Дмитра Гнапа його пост у блозі, гендиректор каналу відповів: «З мого боку - ні. Портников (головний редактор ТВі Віталій Портников. - ТК) з ним розмовляв».

    «Телекритика» очікує на коментар піар-служби компанії «Воля» з приводу блогу Дмитра Гнапа.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.