Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Кварталівці» не вважають цензурою невихід номерів про Януковичів у «Вечірньому кварталі»


    20 апреля 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    Студія Квартал-95" підтвердила існування номеру, де висміювалась сім'я президента Віктора Януковича, а його невихід в телеверсії на "Інтері" аргументувала "умовами монтажного процесу".

    Після тижня очікувань, "ТелеПростір" таки отримав офіційну відповідь від "Студії Квартал-95" щодо невиходу в "Вечірньому кварталі" від 7 квітня номеру, де висміювалась сім'я Віктора Януковича.

    За словами прес-служби "Студії Квартал-95", дана сценка мала місце на записі програми 20 березня у палаці "Україна" і справді не "влізла" у телеверсію шоу на каналі "Інтер" від 7 квітня.

    Як зазначила прес-служба, це зумовлено "умовами монтажного процесу, за якими тривалість випуску не може перевищувати свій хронометраж".

    Щодо повтору номеру про сімейні стосунки у випуску від 7 квітня, який був показаний тижнем раніше, у випуску від 31 березня, то прес-служба називає це "звичною практикою". Мовляв, у нових програмах неодноразово вдаються до повторів "кращих та успішних номерів з попередніх програм".

    Про доцільність заміни непоказаного номеру про Януковичів повтором з попередньої програми у випуску, який анонсувався як новий, "ТелеПростору" все ж не пояснили.

    "ТелеПростір" також не оминув і тему пародії на новорічне привітання президента України, яка не ввійшла у випуск, показаний в новорічну ніч на "Інтері", однак вийшла на російському каналі "РЕН-ТВ", який транслював "Вечірній квартал" торік у грудні. За словами тої ж таки прес-служби, невихід номеру зумовлений тими ж таки "умовами монтажного процесу". Відповіді на те, яким чином номер потрапив у версію програми на "РЕН-ТВ", "ТелеПростір" так і не отримав.

    Тим не менше, у "Студії Квартал-95" навідріз заперечили наявність цензури на "Інтері" та запевнили, що вихід вищезазначених номерів все ж планується і відбудеться у найближчих програмах. Коли саме – не уточнили.

    На запитання "ТелеПростору", як часто в телеверсію "Вечірнього кварталу" не попадають номери, що так чи інакше стосуються президента Віктора Януковича, прес-служба підкреслила, що запис програми інколи і справді відрізняється від телеверсії і в ефір можуть не потрапити безліч номерів, в основному побутової тематики.

    Нагадаємо, у новому випуску гумористичного шоу "Вечірній квартал" від 7 квітня не вийшов жартівливий номер про молодшого сина Віктора Януковича, в якому "кварталівці" зачепіли тему статків Олександра Януковича, всієї сім'ї Януковичів та стосунки синів президента між собою.

    Раніше, у новорічний випуск "Вечірнього кварталу" від 31 грудня не ввійшла сценка-привітання президента з новим роком під назвою "Як це було", виконана актором "Студії Квартал-95" Юрієм Великим. "Кварталівець" обігрував конфуз президента Віктора Януковича, який торік у січні під час виступу на економічному форумі в Давосі не зміг вимовити фрази "увімкніть Україну". Відео цього номеру стало доступним після виходу новорічного "Вечірнього кварталу" на російському каналі "РЕН-ТВ".

    Источник: mediabusiness.com.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.