Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Липовецька зніматиме «Джентльмени на дачі - 2» для російського каналу «Перець»


    19 апреля 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    «Перець» розпочав кастинг для участі в реаліті.

    Другий сезон реаліті «Джентльмени на дачі» зніматиметься для російського телеканаалу «Перець». Продюсером проекту стала генеральний продюсер телепрограм Story First Production Алла Липовецька. Про це повідомляє сайт «Вокруг ТВ».

    «Чому 90% злочинців знову потрапляє за ґрати? Тому що вони не вміють жити за стінами в'язниці, і на волі нікому не потрібні. Всі драми і злочини починаються в дитинстві. Подивившись наш проект, батьки або підлітки, що перебувають на межі непоправних рішень, можуть цієї межі не перетнути. І найголовніше - ми розвінчуємо міфи про тюремної романтики», - зазначає пані Липовецька.

    Канал проводить кастинги для цього проекту. В них можуть взяти участь усі охочі чоловіки старші 18 років, які перебували у в'язниці не менше 3 років і чиї злочини не були пов'язані з фізичним насильством (убивством, зґвалтуванням).

    За результатами кастингу буде відібрано 12 чоловіків. Вони змагатимуться за приз - автомобіль. Вестиме проект, як і раніше, Анатолій Барбакару.

    Нагадаємо, російський канал «Перець» придбав перший сезон «Джентльмени на дачі», який виробляла Film.ua Television (входить до Film.ua Group) на чолі з Аллою Липовецькою для ICTV. Однак у лютому 2012 року пані Липовецька стала генеральним продюсером телепрограм виробничої компанії холдингу «СТС Медіа» - Story First Production, яка виробляє продукт для трьох каналів - СТС, «Перець» і «Домашній».

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.