Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ВідеоТеКа завтра транслюватиме Національний круглий стіл


    4 апреля 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    5 квітня в четвер з 10-00 до 12-00 ВідеоТеКа здійснюватиме пряму трансляцію пленарного засідання “Світові виклики та сучасний стан розвитку України”, на якому виступлять Іван Дзюба, кардинал Любомир Гузар, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк.

    Учасники ініціативної групи “Першого грудня”, філософи, громадські діячі, експерти, діячі культури говоритимуть про місію інтелігенції та вільних людей України, про світові виклики і головні проблеми країни в гуманітарній, економічній та суспільно-політичній сферах.

    Національний круглий стіл під гаслом “Вільна людина у вільній країні” стане новим інститутом, що започатковує демократичний процес вираження суверенної волі народу України через свідому комунікацію і співпрацю вільних людей.

    До участі в першій розмові учасники Ініціативної групи “Першого грудня” запросили філософів, громадських діячів, експертів, діячів культури. Як повідомив раніше на прес-конференції Кардинал Любомир Гузар, на даному етапі Ініціативна група “Першого грудня” визначила пріоритетом налагодження широкого суспільного діалогу, а за його результатами можна буде вийти на відверту розмову з політиками щодо майбутнього країни.

    Ініціативна група «Першого грудня» створена в 20-ту річницю референдуму. До складу групи входять В’ячеслав Брюховецький, Богдан Гаврилишин, Семен Глузман, Володимир Горбулін, Кардинал Любомир Гузар, Іван Дзюба, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, Вадим Скуратівський, Ігор Юхновський. Ініціативна група «Першого грудня» вбачає своєю місією встановлення в країні правил гри, які базуватимуться на загальнолюдських цінностях, і які сьогодні є затребуваними українським суспільством.

    Источник: mediasapiens.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.