Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ТЕТ обере «Богиню шопінгу»


    20 марта 2012 | На телеэкране / Пресс-релизы | Добавил: Евгений Ленов
    ТЕТ обере «Богиню шопінгу» Це не шоу, а втілена мрія будь-якої дівчини. Не треба готувати на швидкість чи співати стоячи на голові. Лише займатись улюбленою справою - покупками. Учасниці отримують кошти та задоволення, а ТЕТ обирає єдину та неповторну богиню смаку та стилю! Чемпіонат з шопінгу стартує 2 квітня.

    Знані марнотратниці Вікторія Бекхем, Періс Хілтон та Кеті Холмс відпочивають. ТЕТ скликає на чемпіонат з шопінгу вітчизняних модниць! Дівчата братимуть на абордаж примірочні київських магазинів, аби довести своє право на титул «Богиня шопінгу».

    Щотижня у змаганнях братимуть участь чотири дівчини. Для початку вони продемонструють свій гардероб, а згодом рушать по крамницях. Проект ставить учасниць в абсолютно рівні умови: однакова для всіх сума – дві тисячі гривень та чотири години на шопінг. Кожна героїня мусить купити одяг, взуття та аксесуари і створити власний неповторний образ. Модницю та її look оцінюють прискіпливі конкурентки. Додати балів та вплинути на хід гри може майстер стилю, фешн-експерт та ведучий програми Данило Грачов. Загальна сума балів визначає Богиню тижня.

    Усі щасливиці зустрінуться на змаганнях у супер-фіналі, де завдання буде ускладнене. Тепер дівчатам доведеться підбирати образ не на вигадану подію, а на реальну вечірку. З одногу боку – бризки шампанського та компліменти від зірок, з іншого – заздрощі суперниць та суперечливість модних трендів.
    Після фінальної оцінки учасниць, яку дасть справедливе жюрі з найвідоміших дизайнерів України, глядачі ТЕТ стануть свідками народження Богині шопінгу.

    Чемпіонат з шопінгу оголошуємо відкритим! Нехай буде з нами дисконт!

    «Богиня шопінгу»
    Ведучий: Данило Грачов
    Жанр: реаліті-шоу
    Виробництво: Friends Production на замовлення ТЕТ
    Рік: 2012

    Источник: Пресс-служба телеканала ТЕТ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.