Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Україна» запустить соціальне шоу «Говорить Україна»


    20 марта 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    Телеканал «Україна» готує до зйомки нове соціальне ток-шоу під назвою «Говорить Україна». У проекті обговорюватимуться гостросоціальні теми. Про це повідомляє «Телепростір» з посиланням на сайт kastingtv.com.ua.

    Наразі відомо, що проект передбачатиме активну участь присутніх у залі глядачів, які повинні вміти грамотно висловлюватись на соціальні теми. Ведучий шоу обиратиме, кому із присутніх у залі давати слово. Хто саме стане ведучим, наразі невідомо.

    Зйомки ток-шоу пройдуть в одному з павільйонів кіностудії ім. О. Довженка 21 та 22 березня.

    У прес-службі «України» інформацію про новий проект пообіцяли надати 21 березня.

    Нагадаємо, канал «Інтер» також готує до запуску соціальне ток-шоу під назвою «Про життя». Ведучим шоу є Андрій Пальчевський. Продюсером - Оксана Панасівська. Шоу має виходити по буднях у вечірньому праймі. Перші ефіри ток-шоу уже відзняті. Старт проекту заплановано на квітень. У подальшому «Про життя» має виходити у прямому ефірі.

    За форматом ток-шоу близьке до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорять», що виходить на російському «Первом канале». В Україні шоу транслює протягом кількох років канал «Україна» у денному слоті.

    Своє соціальне ток-шоу запустив 24 січня і Перший національний - це проект «Шустер life. Адреналін» виробництва «Савік Шустер студії», у якому в студії обговорюють гостросоціальні проблеми. Програма виходить щовівторка о 21:25.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.