Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







На телеканалі Погода-ТБ стартував новий сезон «Телестудії йоги»


1 марта 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
Як і природа, телеканал Погода-ТБ має чотири сезони. Тож саме сьогодні на телеканалі Погода-ТБ розпочався новий весінній сезон і головна прем'єра - «Телестудія йоги» у новому форматі. Відтепер це справжня йога-студія у домашніх умовах. Ведучі - шість інструкторів з багаторічним досвідом викладання йоги. У кожного - свій день і спеціальний курс.

Щопонеділка в «Телестудії йоги» викладатиме завжди позитивна та енергійна Наталія Бортніченко. У 15-хвилинному ЙОГА-ДРАЙВІ вона допомагатиме прокинутися, надаватиме заряд бадьорості, здоров`я, натхнення та гарного настрою на весь день. Комплекс ЙОГА-ДРАЙВ навчить легко та безпечно здійснювати спеціально підібрані асани, правильно дихати, ефективно здійснювати медитацію та любити життя.

Щовівторка в ефірі «Телестудії йоги» авторський курс ЙОГА-АНТИДЕПРЕСАНТ від Павла Бублика. Це міні-курс з Хатха-йоги, спрямований на психологічну гармонізацію життя. За допомогою простих вправ цього курсу кожен зможе відчути власну енергію, навчитися радіти від перебування у тілі, а також наблизитися до сприйняття себе.

Щосереди ЙОГА ЗЦІЛЕННЯ від інструктора Ольги Курочкіної. Це практичний курс для поліпшення фізичного і духовного здоров'я за рахунок пробудження власних сил організму. Курс включає аюрведичні рекомендації, ефективні комплекси асан, підібрані з урахуванням впливу різних фаз луни на життя та діяльність людини. Особливу увагу Ольга приділяє гнучкості хребта, зміцненню м`язів, збільшенню життєвої енергії та загальному удосконаленню тіла та свідомості.

Щочетверга унікальна ЙОГА-ТЕРАПІЯ від В'ячеслава Смірнова. Це комплекс простих, але надзвичайно ефективних фізичних і дихальних вправ, спрямованих на всебічне зміцнення, очищення, розвиток та оздоровлення організму. Фізичні вправи курсу нагадують суглобову гімнастику, а особливі техніки спрямовані на розвиток здатності до саморегуляції, глибоку психофізичну релаксацію, звільнення від напруги і зміцнення дихального апарату. Кожен, хто освоїть цей курс, зможе істотно поліпшити свій фізичний стан і навіть повністю позбутися від низки хронічних захворювань. Ви станете менше хворіти, з'явиться тонус і бадьорість, а ваша емоційна сфера стане більш стабільною і позитивною. Життя зміниться на краще!

Щоп'ятниці ЙОГА СТРУНКОСТІ від чарівної Лідії Кондакової. Вона підготувала це спеціально підібраний комплекс асан, який дозволить назавжди вирішити проблему зайвої ваги. Регулярні заняття допоможуть отримати бажану струнку фігуру, а також наповнить тіло енергією, здоров'ям і красою.

У суботу та неділю Ольга Кузовкова викладатиме спеціальний курс для жінок - LADY-ЙОГА. Це комплекс асан і пранаям, який враховує психологічні і фізіологічні особливості жіночого організму. Регулярні заняття допоможуть навчитися відчувати власне тіло і правильно з ним працювати. В результаті зміниться постава, хода, рухи, грація і навіть міміка. Хребет стане гнучким, внутрішні органи - здоровими, а нервова система - сильною.

Нагадаємо, що з 1 до 29 лютого на сторінці телеканалу Погода-ТБ тривало глядацьке голосування за 14 досвідчених інструкторів з йоги, відібраних підчас кастингу. Усі вони протягом лютого демонстрували свої авторські практики в ефірі ПОГОДАТБ. З 1 березня п'ятеро з них, які набрали найбільшу кількість глядацьких голосів, стали постійними інструкторами «Телестудії йоги». Серед них:

В'ячеслав Смірнов - 1312 голосів

Ольга Кузовкова - 967 голосів

Лідія Кондакова - 937 голосів

Павло Бублик - 935 голосів

Наталія Бортніченко - 927 голосів

Інструктора Ольгу Курочкіну обрала творча команда телеканалу Погода-ТБ поза глядацьким кастингом. Ольга увійшла до команди «Телестудії йоги» як унікальний інструктор, який поєднує у своїй авторській практиці йогу, аюрведу та знання про фази луни.

Опановуйте йогу щоранку разом з телеканалом Погода-ТБ з понеділка до п'ятниці о 06:45, 07:45, 08:45, 09:45, 10:45 та 11:45, а також у суботу та неділю о 13:45, 14:45, 15:45 та 16:45.

Источник: telekritika.ua
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.