Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Проект «Погоди ТБ» виходитиме на Першому автомобільному


    29 февраля 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    Програма телеканалу «Погода ТБ» «Погода за кермом» виходитиме на Першому автомобільному телеканалі. Про це повідомляє прес-служба «Погоди ТБ».

    «Погода за кермом» - програма, яка «об'єднала погоду з автошляхами»: надає інформацію про закриті або обмежені ділянки дороги, пояснює причини цих проблем, а також допомагає у виборі оптимального маршруту.

    «Сьогодні в Україні відсутнє комплексне інформування водіїв щодо стану доріг та метеоумов на автошляхах, - каже Олеся Кисель, генеральний продюсер телеканалу «Погода ТБ». - Наша "Погода за кермом" виконує саме ці функції. Ми у легкій для сприйняття формі надаємо дані про погоду на маршруті, розповідаємо про обмежені ділянки руху, а також про корисні заклади на дорозі. З нашим «кермом від погоди» кожен водій має можливість обрати оптимальний маршрут та уникнути неприємних сюрпризів».

    На Першому автомобільному проект став окремою рубрикою щоденної програми «АвтоНовини». У цій програмі - різноманітні сюжети про життя автоспільноти, автобізнес та автоспорт.

    «Погода за кермом» щогодини виходить на телеканалі «Погода ТБ», а також на Першому автомобільному щодня о 6:55, 7:55, 8:55, 10:55, 12:55, 15:55, 19:55, 22:05, 00:00, 01:55 та 04:55.

    Щодо умов розміщення програми у ефірі іншого каналу у прес-службі «Погоди ТБ» зазначили, що програма розміщується «на партнерських засадах». Про що саме йдеться - не пояснили.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.