Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На «2+2» буде програма на основі роликів з YouTube


    3 февраля 2012 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Продакшн «Зміна» вироблятиме новий проект для телеканалу «2+2» під робочою назвою «Убойное видео». Про це «Телекритиці» розказала редактор проекту Катерина Філіпенко.

    Проект будуватиметься на основі роликів з YouTube. «Для цього обираються епатажні ролики, або ті, що мають найбільшу кількість перегляду. Інколи ми будемо обирати відео, яке не має рекордів перегляду, але на думку редакції варте уваги. Щоб люди посміялись, чи жахнулись чи здивувались. Однак відмінною рисою нашого проекту стане елемент документалістики. Ми шукатимемо героїв ролика і розповідатимемо про те, як це відео змінило його життя», - сказала вона. За її словами, героїнею одного з перших випусків буде: наречена, яка влаштувала ДТП під Миколаєвим.

    Програма складатиметься з кількох рубрик, які змінюватимуться у кожному випуску Постійно в програмі буде хіт-парад роликів, один великий сюжет про героя певного відео. «Також у нас буде постійна рубрика «Війни на автошляхах». Наприклад, нещодавно у Дніпропетровську була весела історія, коли зранку викликали двох даїшників на стоянку перед «Автоцентром». Виявилось, що несамовитий тракторист їде містом і всім погрожує. Вони намагались його заспокоїти, однак він сам почав переслідувати даїшників. У нас є оперативне відео. Коли його упіймали виявилось, що він не лише випив, а й вживав траву», - розказала Катерина Філіпенко.

    Подібний проект «Зміна» раніше робила для «Рент-ТВ». Однак українська версія від російської відрізнятиметься.

    Планується, що програма вийде на «2+2» 17 лютого.

    Раніше продакшн «Зміна» робив для «2+2» програму «Угон».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.