Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







«Утриматись у кріслі» на ICTV стартує 4 січня


1 января 2012 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
Інтелектуально-розважальне шоу «Утриматись у кріслі» стартує на телеканалі ICTV 4 січня. Проект виходитиме по буднях о 13:00. Про це повідомляється на сайті каналу.

«Утриматись у кріслі» - це українська версія французького квіз-шоу Hold On to Your Seat компанії Effervescence, що виходив на каналі France 2. За задумом, шестеро гравців беруть участь у вікторині з метою стати чемпіоном і виграти грошовий приз. Чим довше учасник зможе всидіти у чемпіонському кріслі, тим більше грошей зможе отримати.

Шоу вестиме Григорій Герман - екс-ведучий програм «Таксі» й «Авто-сіті GT» на «Сіті» та «Володар темряви» на «2+2».

За правилами шоу, перший переможець гри опиниться в кріслі чемпіона. У кожній наступній програмі гравці змагатимуться між собою за вихід у фінал. У першому турі ведучий поставить учасникам по два запитання на загальну ерудицію. Правильна відповідь без підказок коштує 5 балів. Якщо гравець не впевнений у своїх силах, може отримати чотири варіанти відповіді, але тоді заробить лише 3 бали. Учасник має право попросити ведучого залишити всього два варіанти, і тоді за правильну відповідь отримає 1 бал. Чотири гравця з шести, які наберуть найбільшу кількість балів, вийдуть у наступний тур.

У другому турі учасники матимуть однакові запитання, на які повинні дати письмову відповідь. Той, хто набере найбільшу кількість балів - стане фіналістом. Він побореться з чемпіоном за право зайняти його місце в кріслі.

Чемпіон має шанс підтвердити свій титул, примножити свій виграш та втриматися в кріслі. Але якщо фіналіст виявиться розумнішим за чемпіона, то посяде його місце в кріслі та отримає по 100 гривень за кожний бал, зароблений суперником. При цьому чемпіон може підкупити переможця.

Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.