Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    СТБ запустить денну програму для жінок


    27 декабря 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Телеканал СТБ створює нове творче об'єднання, яке буде виробляти щоденну 90-хвилинну жіночу програму у денному слоті, і наразі шукає керівника для нього. Про це йдеться у вакансії, розміщеній на сайті rabota.ua.



    До участі в конкурсному відборі СТБ запрошує, зокрема, випускових або головних редакторів новин (з акцентом не на політику), керівників ранкових програм; головних режисерів, креативних продюсерів проектів з жіночим спрямуванням; головних редакторів глянцевих журналів або інтернет видань для жінок.



    Крім того, бажаний досвід написання сценаріїв, знання основ драматургії, знання та навички бюджетування, знання затвердження технологій кіновиробництва.



    Функціональні обов'язки керівника нового творчого об'єднання передбачають: розробку й обговорення спільно з творчими групами перспективних тем, тематичних напрямків рубрик; організацію процесу підготовки та узгодження проектної документації (бюджет, заявка на ресурси); розробку та подання на затвердження календарного плану виробництва програм; організацію підготовки кошторисів прямих витрат на зйомку кожного епізоду; контроль дотримання затверджених процедур і правил; контроль виконання плану здачі готових програм, дотримання бюджетів та ефективності управління ресурсами.



    «Телекритика» звернулася до СТБ із запитом щодо деталей програми і чекає на відповідь.



    Нагадаємо, у жовтні цього року СТБ відмовмвся від проекту для жінок «Давай одружимось» через низькі показники. Ведучою останніх випусків проекту була Ксенія Собчак. Спочатку - з 31 серпня 2009 року - шоу вела режисер Оксана Байрак. Згодом планувалось, що проект перейде на «Інтер», однак новий менеджмент каналу відмовився від шоу. Згодом стало відомо, що у 2012 році «Давай одружимось» з Оксаною Байрак виходитиме на «1+1».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.