Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Перший готує цикл програм про Крим


    19 июня 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    12 липня знімальна група Першого національного розпочне зйомки циклу програм про курортно-оздоровчі ресурси Кримського півострова. Всього буде створено 8 циклів програм, які потім транслюватимуться на Першому та інших загальнонаціональних та регіональних телеканалах України. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства курортів і туризму Автономної республіки Крим.


    До циклу програм увійдуть фільми про клімат Кримського півострова, про SPA-технології, таласотерапії, а також про можливості бджолиної та винної терапії, яка застосовується у кримських санаторіях.


    «Мета цього проекту - розповісти про унікальні можливості кримського курортного лікування і лікувальні ресурси півострова», - розповів перший заступник міністра курортів і туризму Криму Олександр Лієв.


    За його словами, до Криму уже прибув народний артист України та ведучий НТКУ Володимир Горянський, який візьме участь у створенні фільмів. Як повідомляє заступник міністра, у липні знімальна група телеканалу розпочне працювати над циклом програм, присвячених лікувальним властивостям мулових грязюк у Сакському і Керченському регіонах.


    За інформацією пана Лієва, створення документальних фільмів про Крим буде відбуватися на умовах спільного фінансування. Так, 10 тис. грн. готове виділити курортне відомство і по 20 тис. грн. – санаторії, які братимуть участь у зйомках.


    Зазначимо, що цикли програм також будуть транслюватися на державних телеканалах в регіонах, з яким співпрацює Крим. «А це 36 регіонів світу», - уточнює Олександр Лієв.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.