Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На НТН і ТРК «Київ» стартували два проекти ESG


    12 мая 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    11 травня на каналах НТН та «Київ» стартували два ділових проекти комунікаційної групи ESG. Про це повідомила прес-служба ESG.

    На НТН виходитиме програма «Легальний дохід», в основі якої бізнес-інформація, орієнтована в основному на чоловічу аудиторію: фінанси, автомобілі, паливо, страхування, регуляторні важелі, витрати, способи заробітку грошей, а також економічні розслідування, розкриття фактів зловживання у бізнес-сфері, історії майнових конфліктів і випадків недобросовісної конкуренції.

    П'ятихвилинна програма виходитиме з понеділка по п'ятницю о 8:30.

    На ТРК «Київ» виходитиме проект «Світ бізнесу» - програма про події в економіці ключових ділових центрів України, про урядові рішення, які впливають на бізнес у державі. У проекті висвітлюватимуться ділові події великих міст України, курси валют і ціни на бензин. Спеціальна рубрика програми присвячена технологічним новинкам.

    «Світ бізнесу» виходитиме з понеділка по п'ятницю о 8:55, 16:55 і 23:20 (хронометраж 5 хвилин). Підсумковий випуск - у неділю о 21:25 (хронометраж 26 хвилин).

    «Ми розширюємо присутність програм для ділової аудиторії, створених Комунікаційною групою ESG, на головних телеканалах України. Для кожного телевізійного каналу ми робимо спеціально програми, виходячи з цільової аудиторії каналу і її потреб. Так "Легальний дохід" на НТН розрахована більш на чоловічу аудиторію, а програма "Світ бізнесу" - на жителів Києва, де окремі рубрики програми будуть допомагати телеканалу залучати молоду аудиторію», - розповідає Михайло Ірталач, директор по маркетингу ESG.

    Як повідомила «Телекритиці» в.о. директора ТРК «Київ» Світлана Криворучко, проект виходитиме на партнерській основі: «Ніхто нікому не платить, це на партнерських засадах». Із аналогічним питанням - на яких умовах розміщується програма ESG - ТК звернулася до прес-служби групи «Інтер» щодо НТН. Там відповіли, що керівництва каналу немає в Києві, тому наразі коментарю не буде.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.