Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ток-шоу Найєма на Першому називатиметься «Чорне та біле»


    22 марта 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Проект Мустафи Найєма на Першому національному називатиметься «Чорне та біле». Про це ТК повідомив сам ведучий.

    «Чому "Чорне та біле"? Я в цей бренд вклав усе, що міг. Усе промо проекту в інтернет-просторі та медіапросторі належить мені. Я не думаю, що був сенс якось інакше називати цей проект. Тоді б це було якесь піжонство. Його суть не змінюється: це буде інтерв'ю у прямому ефірі», - розповів він.

    За інформацією джерел ТК, назва «Чорне та біле» зареєстрована на Мустафу Наєма.

    Автор програми зазначив, що цей формат на сьогодні є для нього ідеальним варіантом: «Це проект прямоефірний. У ньому беру участь тільки я, там немає ніяких редакторів. І в мене немає жодних сумнівів, що він буде таким, яким я хочу його бачити. На цей момент це ідеальний варіант для мене».

    За його словами, оновлений проект буде більш жорстким у порівнянні з його попереднім ток-шоу. «Є домовленості з каналом, що представництво опозиції та влади буде однаковим. Також будуть відмінності у візуальному оформленні. Поки не можу сказати, як воно виглядатиме, тому що ми ще недоробили деталі», - сказав Мустафа Найєм.

    Також він додав, що програма виходитиме без реклами.

    Програма стартує 28 березня о 20.00. Гостем першого ефіру буде віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

    Нагадаємо, авторський проект Мустафи Найєма «Чорне та біле» виробництва «Савік Шустер студії» виходив на ТВі у 2009-2010 роках.

    Як писала ТК, раніше Мустафа Найєм співпрацював із «Савік Шустер студією»: був хронікером «Шустер live», вів проекти «Чорне та біле», After Live на Першому національному. Однак наприкінці лютого він залишив After Live через те, що з програми вирізали синхрон Савіка Шустера про розмову із Сергієм Львовчкіним стосовно переходу Савіка на Перший національний. Сам Савік Шустер пояснив заяву Мустафи пошуками «ворогів з високим рейтингом» і запевнив, що After live залишається в ефірі, але з іншим ведучим - Георгієм Тихим.

    Після цього стало відомо, що Мустафа Найєм продовжить індивідуальну співпрацю з Національною телекомпанією України. Згодом ген директор НТКУ Єгор Бенкендорф повідомив, що це буде ток-шоу, яке виходитиме щовівторка о 22:00.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.