Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Діана Арбєніна стала зірковим тренером шоу «Голос країни» на 1+1


    11 марта 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Діана Арбєніна стала зірковим тренером шоу «Голос країни» на 1+111.03.2011 Володарка незалежної премії «Тріумф», співачка та композитор Діана Арбєніна буде зірковим тренером у проекті «Голос країни» на телеканалі 1+1. Діана представлятиме музичний жанр рок, який є одним із найпопулярніших в Україні.

    Нагадаємо, за правилами шоу «Голос країни», після попереднього відбору голосів до команди приєднується 4 зіркових тренери – музиканти, які досягли найвищих результатів у певному музичному жанрі. Жанри обрано за рівнем їх популярності серед українців – це фолк-рок, рок, поп, та так звана поп-опера. Зіркові тренери проведуть наступний етап відбору учасників «Голосу країни» – сліпі прослуховування, де тренери сидітимуть спиною до сцени, щоб обирати саме вокал, а не зовнішність чи артистизм. Кожен тренер набирає свою команду та надалі допомагатиме її учасникам максимально реалізувати свої вокальні дані.

    Діана Арбєніна прокоментувала: «Я погодилася на участь у «Голосі країни» тому, що тут я буду займатися справою, яку люблю – музикою. Я готова ділитися із людьми тим що вмію робити. У своїй команді я хочу бачити розкутих людей. Потрібна душа, потрібна цікава особистість, харизма. Я розраховую на те, що учасники будуть талановиті. Щодо тренерської роботи, ми повинні розуміти головне – ми працюємо над створенням чогось нового. Я буду жорстким та справедливим тренером.

    Як уже повідомлялося, незабаром на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра шоу "Голос країни". Це – масштабний та професійний український телепроект. "Голос країни" - не традиційне талант-шоу, тут не буде кумедних номерів і смішних учасників. У цьому проекті важливі тільки вокальні дані, тому попередній кастинг проходить і серед професійних вокалістів. Зіркові тренери – професіонали найвищого рівня у своєму музичному жанрі - ставляться до учасників шоу як до колег, вокалістів не будуть змушувати змінюватися. Команди працюватимуть разом для відточування вокальних даних кожного. Музичним продюсером проекту буде Костянтин Меладзе, найуспішніший музичний продюсер СНД.


    «Голос країни» знімається за форматом "The Voice of…", який наразі підходить до фіналу на голландському каналі RTL та б’є усі рекорди популярності серед глядачів. Україна – перша країна після Нідерландів, яка адаптуватиме цей формат.

    Головна особливість проекту в тому, що участь в шоу гарантує лише винятковий талант і високий професійний рівень вокалу. Зовнішність та вік учасників не має значення, адже вся увага прикута до ГОЛОСУ.

    Окрім вокалістів, головними дійовими особами шоу є 4 коучі – відомі авторитетні особи у музичному світі, кожен із яких представлятиме певний музичний жанр.

    Під час проекту коучі не змінюють учасника, не обмежують його "форматом". Їх головна мета, за допомогою професійної команди підкреслити талант співака та вивести його на "музичний Олімп" країни. В шоу не буде іронічних зауважень та упередженої критики – тільки професійні поради і підтримка талановитих учасників.


    Источник: Пресс-служба канала «1+1»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.