Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    1+1 розпочинає третій сезон проекту «Міняю жінку»


    8 февраля 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    1+1 розпочинає третій сезон проекту «Міняю жінку»8.02.2011 Телеканал 1+1 розпочинає третій сезон проекту «Міняю жінку». Відтепер мінятимуться мами не тільки із різних міст, країн, але й континентів. Прем’єра третього сезону найпопулярнішого ріаліті-шоу країни скоро на 1+1.

    Нагадаємо, «Міняю жінку» - ріаліті-шоу, де дві родини на один тиждень обмінюються мамами. Три дні мама живе за правилами «прийомної» родини, решта днів – запроваджує свої власні. У першому та другому сезоні проекту було різне: пари розлучалися та мирилися, чоловіки втікали та поверталися, мами їздили до Греції, Іспанії та Італії... А тепер український проект взявся за міжконтинентальні обміни. Просто зараз зйомки ідуть у Канаді, надалі у планах Китай, Німеччина, Румунія та багато інших.

    Отже, мами всього світу об'єднуються на каналі 1+1: у двох сезонах участь у проекті взяли 72 родини. У третьому сезоні – ще більше контрастів, адже якщо менталітет українок та європейських мам багато у чому схожий, то мами із інших континентів ймовірно поводитимуться зовсім не очікувано.

    «Міняю жінку – 3» скоро на каналі 1+1

    http://zhinka.tv/


    1+1 розпочинає третій сезон проекту «Міняю жінку»

    Источник: Проект «Міняю жінку»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.