Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НТКУ відкрив унікальний музей програми "Надвечір’я"


    5 февраля 2011 | На телеэкране / На русском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    НТКУ відкрив унікальний музей програми "Надвечір’я"Тепер у НТКУ є не лише єдиний в Україні музей телебачення, а й перший музей однієї програми. До свого 22-річчя єдина в українському медіапросторі програма для літніх людей "Надвечір’я" відкрила власний музей, де представлені різноманітні експонати, створені і подаровані програмі Першого за усі роки її існування. Тут можна побачити і вишивки Лариси Кириченко, пам'ять про яку береже програма, і картину, написану шанувальницею програми з Черкас - випускницею 41-го року, і справжнє веретено, привезене з Луганської області, і ще безліч унікальних подарунків з усіх куточків України. Відкриття музею відбувалося з піснями, танцями та караваєм. Генеральний директор телеканалу Єгор Бенкендорф урочисто перерізав червону стрічку та одразу ж запропонував музею нове, ще більше приміщення, побажавши таким чином, розростання та процвітання як музею так і "Надвечір’ю".

    "Унікальність цієї колекції в тому, що це музей однієї передачі, — розповіла незмінна ведуча програми Тамара Володимирівна Щербатюк. – Усі ці подарунки – від наших глядачів та гостей. Для мене цей музей – життя, своєрідний літопис "Надвечір’я". І найголовніше – це відгук глядачів. Це ж скільки потрібно ентузіазму, щоб не лише створити ці шедеври, а й довезти їх до нас з найвіддаленіших куточків України! Значить, ми потрібні. Значить, ми не безликий телепростір. Значить, нас завжди хтось дивиться. Це найцінніше".

    НТКУ відкрив унікальний музей програми "Надвечір’я"


    Програма "Надвечір'я" уже 22 роки є своєрідним клубом для літніх людей, куди вони можуть прийти, поспілкуватись з новими чи старими друзями, обговорити життєві проблеми, поспівати, потанцювати, згадати молодість.

    "Наша програма – для радості, а також для спокою душі. Адже, я глибоко переконана, що спокій душі – це соціальна проблема, а не особиста. І так добре, що серед усього цього галасу політики та реклами, ми можемо раз на тиждень спокійно поговорити про душу", - розповіла Тамара Володимирівна.

    Отже, щоп’ятниці о 12:20 в ефірі Першого на вас завжди чекає Тамара Щербатюк з незвичайними гостями та незвичайними історіями. Для хорошого настрою на весь тиждень. В програмі "Надвечір’я".

    НТКУ відкрив унікальний музей програми "Надвечір’я"



    «Первый Национальный» — общенациональный телеканал. В эфире с 1951 года. Является членом EBU. Техническое покрытие в панели GFK - 97,6%. Среднесуточная доля аудитории "18+" 3,16% (общая аудитория). Генеральный директор – Егор Бенкендорф.

    Источник: Пресс-служба Первого Национального
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.