Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Новорічне привітання Януковича взяло частку 41,78%


    4 января 2011 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Новорічне привітання президента Віктора Януковича, яке транслював телеканал «Інтер», стало найрейтинговішою трансляцією у новорічну ніч.

    За комерційною аудиторією каналу («18+», вибірка «Вся Україна»), трансляція мала рейтинг 21,04% та частку 41,78%. У великих містах з населенням понад 50 тисяч звернення президента дивились ще краще - рейтинг 22,7%%, частка 42,75%.

    За аудиторіями 18-54 та 14-49 показники трансляції трохи нижчі, однак вони перевищують цифри інших проектів та є лідерами топу кращих трансляцій.

    При цьому на телеканалі «Інтер» звернення Віктора Януковича дивились краще ніж минулорічне поздоровлення Віктора Ющенка: у 2009 виступ президента взяв рейтинг 15,27%, частку 31,2% за «18+», «Вся Україна». Також цьогорічне привітання президента краще дивились і на ТРК «Україна», Першому національному. А от знизилась увага до цього ролику на «1+1» та ICTV.

    Показники новорічного привітання Президента 31 грудня 2010 року:

    Новорічне привітання Януковича взяло частку 41,78%


    Розрахунок показників був здійснений для населення віком 18+,14-49, 18-54, вибірки «Вся України» та «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.