Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Колегія суддів Вищого адміністративного суду України перенесла розгляд справи про анулювання додатків до ліцензії ТВі


    14 декабря 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Колегія суддів Вищого адміністративного суду України перенесла розгляд справи про анулювання додатків до ліцензії ТВі14.12.2010 Вищий адміністративний суд України вирішив перенести розгляд справи про анулювання додатків до ліцензії ТВі на 25 січня

    На засіданні 14 грудня колегія суддів Вищого адміністративного суду України під головуванням судді Сергія Чалого вирішила перенести розгляд справи по суті про анулювання додатків до ліцензії ТВі на 25 січня, 15:00.

    Касаційні скарги з своїми вимогами до Вищого адміністративного суду України також подали НБМ (5 канал), «Експрес-інформ» (5 канал) і СТБ.

    Сьогодні представники ТРК «Немо» теж вирішили подати клопотання про подачу касаційної скарги та поновлення строків оскарження. Суд вирішуватиме, чи задовольняти клопотання «Немо» 18 січня о 15:00.

    Нагадаємо, що за позовами групи телеканалів «Інтер» (ТРК «Служба інформації» (НТН) і ТРК «Кіно-ТВ» (Enter Film) до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 8 червня Окружний адміністративний суд міста Києва скасував рішення Національної ради від 27 січня 2010 року про результати конкурсу на вільні частоти. Постановою Київського апеляційного адміністративного суду від 30 серпня ухвалено скасування результатів січневого конкурсу Нацради та визнано нечинними додатки до ліцензії ТВі, які було видано Нацрадою не тільки за результатами січневого конкурсу, а й 28 жовтня 2009 року.

    Як повідомлялося раніше, ТВі, не погоджується з прийнятою постановою Київського апеляційного адміністративного суду, вважає її протиправною та, звертаючись до Вищого адміністративного суду України, просить її скасувати в частині задоволення позовних вимог.


    Телеканал ТВі з’явився в українському ефірі 17 березня 2008 року. І попри досить нетривалий період мовлення, стрімко набирає оберти. На сьогодні технічне покриття телеканалу ТВі складає 60,5% населення міст України 50 000+ (за даними GFK-Ukraine, міста 50 000+) і 85% кабельних мереж України. Таким чином, наш телеканал демонструє найдинамічніші темпи розвитку на українському телевізійному ринку.

    В співпраці з регіональними ефірними телекомпаніями ТВі ретранслюється в ефірі таких регіонів: Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв, Сімферополь, Слов'янськ, Краматорськ, Мелітополь. Цього року почне ефірне мовлення в Івано-Франківський та Чернівецький областях. З листопада 2009 року ТВі отримав статус регіонального ефірного каналу мовлення.

    ТВі 24 години на добу наповнює ефір цікавою та корисною інформацією. І все це можливо завдяки злагодженій роботі та ентузіазму команди, на чолі якої топ-менеджмент з великим досвідом у створенні конкурентоздатного телевізійного продукту. Зусилля команди професіоналів ТВі вже дають результати: протягом 2009 року середній рейтинг телеканалу збільшився втричі.

    «Живи з вогником!» Живи з TBi. А ми обіцяємо ще багато нового, цікавого та яскравого.


    Источник: Прес-служба телеканала «ТВі»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.