Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Зустрічай Новорічну ніч з "Першими на Першому"


    11 ноября 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Перший Національний разом з українськими зірками підготував новорічний подарунок всім глядачам України. Не пропустіть святковий концерт за участю найпопулярніших українських виконавців. Такого масштабного та насиченого шоу Ви ще не бачили!

    Як вже відомо нашим постійним глядачам, щосуботи об 11:00 на Першому Національному в ефір виходить програма Хіт-парад "Національна двадцятка". Це хіт-парад найсучасніших та найпопулярніших відеокліпів, кожен з яких супроводжується сурдоперекладом – такий оригінальний формат можливий лише на Першому каналі! Переможців хіт-параду обирають глядачі програми sms-голосуванням. А в Новорічну ніч – ніч чудес та подарунків - фаворити всіх випусків Хіт-параду "Національна двадцятка" отримають нагороди, які їм вручать на святковому концерті під назвою "Перші на Першому".

    Не складно здогадатись, звідки походить назва концерту: шоу, в якому приймають участь тільки перші - найулюбленіші артисти, транслюватиметься на Першому Національному трьома випусками. В Новорічну ніч насолоджуйтеся початком мега-концерту, а продовження не змусить на себе чекати: 2 та 3 січня глядачі Першого Національного відпочиватимуть під найкращу музику разом зі своїми кумирами.

    Кожен випуск триватиме щонайменше годину, всі вони неповторні за своєю програмою, насичені та феєричні. Ведучими всіх трьох концертних днів незмінно лишатимуться Марія Орлова та Володимир Єременко, які не дадуть Вам занудьгувати ні на хвилину. Незабутнє співоче шоу – що може бути краще в новорічні вихідні!

    Отже, не пропустіть виступи та нагородження переможців, серед яких всі Ваші улюбленці: Ані Лорак, Тіна Кароль, Микола Гнатюк, Ірина Білик, Олексій Матіас, Тетяна Недєльська, Олександр Пономарьов, Світлана Лобода, Анастасія Приходько, гурти "Тік" та "Брати Карамазови". Їхні найпопулярніші пісні порадують українських меломанів у святкові дні! Нагороди переможцям вручатимуть приголомшливі красуні-моделі – всім відомо, що українські дівчата найпривабливіші в світі.

    Також у святковому концерті візьмуть участь зіркові гості: Тетяна Овсієнко, Серьога та Йолка. Вони приїдуть до нашої країни, щоб привітати українських глядачів з Новим 2011 роком, а найпопулярніших вітчизняних артистів з перемогою, і, звичайно, побажати здійснення мрій та подарувати свої кращі пісні. Стільки улюбленої музики, феєрверків та святкових вогнів Ви не побачите на жодному концерті, адже цього разу тільки найяскравіші діаманти сяятимуть для Вас зі сцени "Перших на Першому"!

    Кращі з кращих українських артистів, яких Ви самостійно обирали впродовж півроку, вперше зберуться разом на свято, щоб віддячити своїм шанувальникам за підтримку. Грандіозний концерт, який зробить Ваше свято незабутнім! Тільки в Новорічну ніч збуваються мрії, і Перший Національний втілить всі побажання своїх глядачів, щоб перший крок у прийдешній рік став для Вас приємним і яскравим.

    Источник: Прес-служба Першого Національного
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.