Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







СТБ подав касаційну скаргу напостанову Київського апеляційного адміністративного суду від 30 серпня 2010 року, якою суд скасував результати січневого конкурсу Нацради


6 октября 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Россия / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
СТБ подав касаційну скаргу напостанову Київського апеляційного адміністративного суду від 30 серпня 2010 року, якою суд скасував результати січневого конкурсу Нацради6 октября 2010 г. ЗАТ «Міжнародний медіа центр - СТБ» звернувся до Вищого адміністративного суду з касацiйною скаргою на постанову Окружного адміністративного суду м.Києва від 8 червня 2010 року та постанову Київського апеляційного адміністративного суду від 30 серпня 2010 року, якою суд пiдтвердив скасування результатів січневого конкурсу Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на вільні частоти та визнання нечинними ліцензії 5-го каналу і ТВі.

В касаційній скарзі ЗАТ «Міжнародний медіа центр - СТБ» зазначає, що суди першої та апеляційної інстанції здійснювали судочинство упереджено, судами системно проігноровані норми матеріального та процесуального права, а тому винесене судове рішення є незаконним, необґрунтованим і невмотивованим, і підлягає скасуванню.

Зокрема ЗАТ «Міжнародний медіа центр - СТБ» зазначає в касаційній скарзі, що «судове рішення як суду першої інстанції, так і судове рішення суду апеляційної інстанції не містять навіть посилань на жоден з доводів ЗАТ «Міжнародний медіа центр - СТБ», наведених, відповідно, як в Запереченнях на позов, так і в Апеляційній скарзі, не кажучи про їх оцінку, що є безпосереднім завданням суду».

Також ЗАТ «Міжнародний медіа центр - СТБ» вважає, що «порушення судами першої та апеляційної інстанції зазначених вимог є беззаперечним і свідчить про упередженість даних судів – всіма правами ЗАТ «Міжнародний медіа центр - СТБ» суди знехтували в повному обсязі, при цьому суди надавали привілеї і переваги саме Позивачам у справі».

Вищий адміністративний суд України ухвалив відкрити касаційне провадження за касаційною скаргою ЗАТ «Міжнародний медіа центр - СТБ» на постанову Київського апеляційного адміністративного суду від 30 серпня 2010 року.


СТБ – общенациональный телевизионный канал. Основан в 1997 году. С 2004 года руководителем канала является Владимир Бородянский. Техническое покрытие — 98,3 % территории Украины (города 50 тыс+). Среднесуточная доля канала по аудитории 18+ в городах с населением 50 тыс+ в I полугодии 2010 г. составила 9,28 %, рейтинг – 1,46 %, по аудитории 14-49 по панели «города 50тыс+» доля – 9,84 %, рейтинг – 1,28 %, согласно данным GFK Ukraine.

Телеканал СТБ вместе с ICTV, «Новый канал», М1 и QTV входит в группу StarLightMedia.


Источник: Пресс-служба телеканала «СТБ»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.