Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Завтра на каналі ТЕТ стартує шоу «Гола правда»


    1 октября 2010 | На телеэкране / На русском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Завтра на каналі ТЕТ стартує шоу «Гола правда»01.10.2010 У суботу, 2 жовтня, о 18:30 в ефірі ТЕТу прем’єра проекту власного виробництва «Гола правда», в якому головна героїня дізнається про хлопця все – від оголеної статури до потаємних спогадів дитинства – але однаково йде на побачення наосліп.

    У кожному випуску «Голої правди» зустрічаються п’ятеро хлопців і одна дівчина, яка обирає з ким з п’ятірки претендентів вона хоче провести романтичний вечір. З вибором красуні-учасниці допомагають поради кращих подружок, міні-інтерв’ю з мамами, сестрами, друзями й подругами хлопців, а також красуня-ведуча Ірина Миронова.

    «Це просто божевільний проект! Я була вражена тим, як дівчата, обираючи хлопця, легко порушують будь-які заборони Ви не уявляєте, скільки веселих несподіванок, яскравих вражень і позитивних емоцій може приносити людям звичайна відвертість», – поділилась враженнями від роботи в новому шоу ведуча Ірина Миронова.

    До початку відбору головна героїня отримує детальне досьє на своїх потенційних кавалерів, але не знає, котрому з них яке належить. І цю таємницю буде розкрито лише у фіналі.

    Завтра на каналі ТЕТ стартує шоу «Гола правда»


    Вибір кавалера відбувається в кілька етапів. На першому всі п’ятеро претендентів постають перед дівчиною в самих лишень плавках. На другому етапі у студії з’являються матусі, друзі чи родичі хлопців, яким дівчина влаштовує справжній «допит». Далі дії переносяться із студії до квартири претендентів. Віртуальну екскурсію їхніми оселями проводить чарівна ведуча шоу Ірина Миронова, яка не соромиться зазирнути в ліжко і під ліжко хлопців, безсоромно порпається в їхніх речах, прискіпливо оглядає душ і туалет.

    У фіналі двоє останніх претендентів мають вразити дівчину вмінням красиво запрошувати на побачення. Вона вивчає запропоновані ними детальні програми романтичної зустрічі й робить остаточний вибір.

    «Гола правда» – розважальний проект, розроблений за форматом «Nothing to Hide» компанії «By Lion Television for NBC Bravo in the USA»


    Завтра на каналі ТЕТ стартує шоу «Гола правда»

    Источник: Пресс-служба телекомпании «ТЕТ»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.