Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Viasat представляє новий символ бренду


    31 августа 2010 | На телеэкране / На русском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Viasat представляє новий символ бренду31 серпня, 2010 р. У вересні 2010 року Viasat завершив процес рестайлінгу та представляє новий візуальний атрибут бренду. Оновлення символу Viasat стало ще одним кроком назустріч клієнтам: відтепер Viasat, лідер ринку за даними досліджень GFK Ukraine1, став ще більш сучасним, інноваційним та зручним для своїх клієнтів.

    Новий символ бренду Viasat – це динамічна куля, що має три символічні шари: головний, внутрішній шар символізує телевізійний контент, наступний – телеканал, зовнішній шар – це платформа Viasat, і все це разом відтворює довершений світ Viasat.

    Процес рестайлінгу Viasat відбувається в усіх країнах, де оператор веде мовлення; протягом весни-літа він завершився у Швеції, Норвегії, Данії, Естонії, Латвії та Литві, після чого буде реалізований в Україні та Фінляндії.

    Рестайлінг платформи Viasat – це знакове оновлення лідера ринку супутникового телебачення України: згідно з результатами останнього дослідження GFK Ukraine, Viasat сьогодні є оператором №1 платного супутникового телебачення України за кількістю абонентів. Серед ключових пріоритетів платформи – подальше розширення телевізійного контенту за рахунок підключення нових преміальних каналів, а також впровадження інноваційних рішень для зручності і комфорту абонентів.

    Оксана Ферчук, генеральний директор Viasat: «Ми постійно змінюємося і удосконалюємося, і все це заради того, щоб бути ближчими і зручнішими для наших клієнтів. В серці нашого оновленого символу – якісний телевізійний контент, розширення і вдосконалення якого для нас завжди було першочерговим завданням. Сьогодні ми забезпечуємо унікальну пропозицію для українського глядача, що у поєднанні з нашими інноваційними рішеннями, впевнена, дозволить нам максимально вдовольнити очікування українських телеглядачів».

    Однією з додаткових рестайлінг-інновацій для забезпечення зручності клієнтів стала спеціальна система іконок, що допоможе користувачам послуги Viasat швидко орієнтуватися у широкому телепросторі платформи. Допоміжну функцію безпосередньо виконує електронний програмний гід (EPG), що дозволяє телеглядачам формувати персональний програмний простір в усіх пакетах Viasat. Інформування про найбільш очікувані прем’єри місяця, функція нагадування, можливість групування каналів та обмеження за необхідності перегляду деяких програм дітьми завдяки спеціальному кодуванню створюють максимальний комфорт при користуванні послугою Viasat.


    VIASAT

    Viasat – перший ліцензований провайдер платного цифрового супутникового телебачення в Україні, що пропонує послуги під торговою маркою Viasat.

    Viasat в Україні є частиною Viasat Broadcasting, що в свою чергу є ключовим бізнес-напрямом Modern Times Group. Viasat Broadcasting є провідним оператором комерційного та некомерційного телебачення в скандинавському та балтійському регіонах, а також веде мовлення в Болгарії, Чехії, Угорщині, Словенії, Росії та Гані. Некомерційні та платні платформи Viasat загалом нараховують 125 млн глядачів у 31 країні світу.

    Акції Modern Times Group MTG AB класу A та B котуються на стокгольмському фондовому ринку НАСДАК для компаній з високою капіталізацією (Nasdaq OMX Stockholm’s Large Cap market (MTGA та MTGB).


    Источник: Modern Times Group MTG AB
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.