Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Фіналісти "Суперзірки" визначили переможця шоу


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Фіналісти "Суперзірки" визначили переможця шоу27 травня 2010 Єдиний суддя на проекті "Суперзірка" - це публіка. Саме глядачі вирішують, хто гідний звання переможця шоу, а хто залишиться лише суперфіналістом. Боротьба за мільйон та можливість втілити у життя свої найзаповітніші творчі мрії триває. І доки українці надсилають sms за своїх улюблених виконавців, з фаворитами визначилися також фіналісти проекту.

    Анаіт: Я вболіваю за Віку або Вєру, люблю їх двох і не можу сама визначитися, кого я більше хочу бачити переможцем цього шоу. Я думаю, що Бог усе вирішить, буде справедливий результат. Якби мені запропонували обрати одну з них, я би поділила між ними цей мільйон, бо дівчата для мене на одному рівні. Усе буде так, як повинно бути, і вирішувати це не нам.

    Назар: Я вважаю, що три людини, що залишилися у суперфіналі, у будь-якому випадку гідні мільйона, бо вони пройшли через дуже багато речей, як і ми усі. Мушу сказати, що трійка лідерів була досить передбачуваною для мене. Можливо, через коментарі журі чи просто на інтуїтивному рівні. Я особисто дуже переживав за Віку і хотів, щоб вона потрапила у суперфінал. За неї вболіватиму і щиро сподіваюся, що вона переможе.

    Суперзірка. Фіналісти "Суперзірки" визначили переможця шоу


    Діляра: Якщо чесно, я припускала, що саме ці учасники потраплять до суперфіналу. Я дуже рада за одну учасницю – Віку Корженок. Відправляла за неї sms на усі гроші, що мала на рахунку мобільного телефону. І мені було все рівно, хто будуть ще двоє, головне – щоб сходами нагору піднялася Вікторія. Вболіваю за усіх, проте більше за інших хочу, аби фортуна посміхнулася Корженок.

    Денис Федотов: Як музикант я оцінюю вокальні здібності фіналістів, а тому можу сказати, що до трійки потрапили найсильніші конкурсанти. Був упевнений, що боротися за перемогу будуть Вєра та Віка, а на місці Дмитра спочатку бачив Романа Kozak’а, проте глядач вирішив інакше. Сам буду вболівати за Вікторію Корженок: їй потрібні ці гроші більше за інших, її прогрес за час участі в шоу просто неймовірний! І це буде справжній happy end, якщо мільйон дістанеться саме їй.

    Аліса Стрига: З самого початку я бачила саме цих трьох учасників у фіналі шоу, тому їх вибір не став для мене сюрпризом. Глядач телеканалу 1+1 – дорослий та мудрий, тому й назвав найбільш досвідчених учасників проекту головними претендентами на перемогу. Коли я вибула з проекту, дуже сильно потоваришувала з Дмитром Гарбузом і вболівала за нього. Проте на останньому ефірі мене настільки вразив виступ Віки Корженок, що я тепер розриваюся між ними двома.

    Діма Бородін: Я повністю погоджуюся з вибором глядачів та журі в тому, що саме Гарбуз, Варламова та Корженок стали суперфіналістами проекту. Вони дуже талановиті, харизматичні та сильні виконавці. Мені здається, що вони мають усі задатки, аби в майбутньому стати справжніми зірками. Але все рівно, аби досягти чогось, кожному з них необхідно буде багато працювати та вчитися. Зі своїм фаворитом я не визначився, тому відправлю за кожного по sms-повідомленню.

    А за кого проголосуєте ви?


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Фіналісти "Суперзірки" визначили переможця шоу

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.