Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Дмитро Гарбуз: я хотів бути не за кадром, а в центрі подій


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Дмитро Гарбуз: я хотів бути не за кадром, а в центрі подій25 травня 2010 Музикант у найширшому розумінні цього слова Дмитро Гарбуз поділився міркуваннями щодо свого місця на українській сцені, розповів про відповідальність перед глядачами та назвав своїх основних конкурентів у боротьбі за мільйон.

    Ти композитор і виконавець одночасно. В якій ролі почуваєшся комфортніше?

    - Обидві ці речі є окремими і чудово співіснують в мені. Безумовно, вони доповнюють одна одну, але все одно є різними. Скрипаль може грати на скрипці та писати твори для будь-якого іншого музичного інструмента, а потім їх так само виконувати. В його репертуарі може бути і Паганіні, і його власні композиції. Я розділяю себе-співака та себе-композитора, проте не виключаю жодну з цих діяльностей.

    Суперзірка. Дмитро Гарбуз: я хотів бути не за кадром, а в центрі подій


    Якщо згадати усі твої виступи на "Суперзірці", яке амплуа було тобі найближчим?

    - Мені дуже близька чуттєва музика, хоча і танцювальні пісні люблю виконувати. Я мислю себе концертними рамками, а там повинні бути як динамічні твори, так і зворушливі, душевні композиції. Тому концептуально я би хотів розвиватися паралельно у двох напрямах. Що стосується композиторства, то я пишу і латину, і рок, і лірику, й електро, і, навіть, шансон, - всі ці жанри по-своєму мені подобаються.

    Чи став тобі в нагоді той факт, що ти вже був знайомий публіці за деякими телевізійними проектами?

    - В цьому були позитивні сторони – хоча б те, що в мене вже був досвід співу у прямому ефірі. Все інше, що відбувалося на "Суперзірці", було для мене повністю новим, і я б не став порівнювати попередні телевізійні шоу з цим.

    Відчував особливу відповідальність перед глядачами, які тебе вже знали до цього?

    - Безумовно, так. Це була одна з причин, чому я з самого початку не хотів йти на кастинг. Нібито я вже "засвітився" у телевізорі, але в мене ж не було ще досвіду таких виступів, щоб я був у центрі уваги на сцені.

    Чи є речі, які ти вперше спробував на проекті?

    - Можливо, перевтілення у різні образи. Я зрозумів для себе, що радо виходив би на сцену так, як виглядав у номері "Романс". Мені запам’яталися відчуття під час виконання пісні "Pretty woman". На останньому концерті я навчився одночасній динаміці в голосі та рухах. Всі ці емоції я пережив вперше.

    Вважаючи на твій вік, чи важко було вчитися та адаптуватися до нових умов?

    - Вчитися абсолютно не важко, адже це є нескінченний процес, якому я готовий присвятити усе своє життя. Що стосується адаптації, то вона навряд чи залежить від віку – скоріше від внутрішньої психології. За темпераментом я холерико-меланхолік, тому потребую трохи більше часу для освоєння чогось, пристосування до зовнішніх умов. Це було і в більш ранньому віці, і, мабуть, вже не зміниться у майбутньому.

    Які твої якості можуть тобі допомогти виграти в цьому шоу, а які – навпаки завадити?

    - В мене є така риса – "ботанство". Я розбираю кожну композицію до найменших деталей, і часом ця старанність стає надмірною. Вона може мені одночасно допомогти і стати на заваді перемоги в "Суперзірці".

    Кого ти вважаєш своїм головним конкурентом у фіналі?

    - Чисто технічно це Вєра Варламова та Вікторія Корженок – вони, на мою думку, найсильніші суперниці. Проте я не можу сказати, що в них є певні якості, які я б хотів запозичити собі. У кожного з нас свій шлях.

    Чи досяг ти своєї початкової мети участі в шоу?

    - Я хотів бути не за кадром, а в центрі подій. Не їхати у вагоні, а сидіти в кабіні машиніста. Усвідомити, що все залежить виключно від мене, і людина здатна змінити будь-які обставини, якими вона не задоволена. Цієї мети я досяг.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Дмитро Гарбуз: я хотів бути не за кадром, а в центрі подій

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.