Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Вікторія Корженок: хочу бути щасливою і буду!


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Вікторія Корженок: хочу бути щасливою і буду!24 травня 2010 Учасниця проекту "Суперзірка", самобутня та надзвичайно музикальна Вікторія Корженок поділилася враженнями від власних виступів, розповіла про найцікавіші моменти шоу та зазирнула у своє нове життя.

    Серед усіх учасників ти змінилася, мабуть, найбільш кардинально за "суперзірковий" час. Яка була твоя початкова мета участі в шоу?

    - Мене вибивало з рівноваги моє минуле життя, хотілося щось змінити, і я вирішила, що кастинг на телепроект – це гарний перший крок до чогось кращого. Якщо брати це за головну мету моєї участі, то я досягла бажаного, адже метаморфози просто неймовірні! Також хотіла довести самій собі, що я чогось варта. І якщо ще не зробила цього до кінця, то початок шляху поклала.

    Чи могла ти собі уявити, що за 3 місяці можна зазнати таких внутрішніх та зовнішніх трансформацій?

    - Я досить податлива людина і дуже швидко можу адаптуватися до нового оточення. Потрапляючи у різноманітні ситуації, я можу підлаштуватися під будь-які умови. На моєму життєвому шляху було багато труднощів, тому те, що відбувалося зі мною на проекті, не стало для мене чимось надскладним. Безумовно, було важко звикати до свого нового образу, проте сам процес був дуже цікавий! Крім того, від ефіру до ефіру я відкривала нові грані власного характеру і таким чином знайомилася з собою оновленою.

    Суперзірка. Вікторія Корженок: хочу бути щасливою і буду!


    На які вчинки, що ти зробила в рамках проекту, ти навряд чи погодилася у буденному житті?

    - Важко сказати. Мабуть, у житті я здатна на більш екстремальні речі, аніж встигла продемонструвати тут. Єдине що, на проекті мені вдалося вгамувати свою цікавість до багатьох речей: я стрибнула з парашутом, покаталася у зорбі, мала нагоду працювати зі справжніми професіоналами шоу-бізнесу – це дуже захоплює! Це все складові нового життя, в яке я зараз впевнено дивлюся.

    Робота з візажистами, стилістами, перукарями – наскільки тобі близькі такі атрибути зірковості?

    - Мені неймовірно цікаво спостерігати, як з мене роблять кожного разу нову людину. Ти втомлена, цілий день бігаєш, репетиція забирає таку кількість часу, що навіть не встигаєш поїсти… Але потім сідаєш у крісло, над тобою мудрують справжні професіонали, дивишся у дзеркало, і усі негаразди залишаються позаду.

    Чи є речі, які довелося принести у жертву, заради того, аби стати "суперзіркою"?

    - Абсолютно жодної. Хіба що робота, але я і так не збиралася на ній довго затримуватися. Свою доньку як не бачила, так і не бачу… Я в принципі вільна людина. Всі друзі та знайомі, з ким я спілкувалася, залишилися поруч і підтримують мене. Ті, хто мене ігнорував, не намагаються і зараз якось зблизитися зі мною. Особливих жертв не було, а робота обов’язково знайдеться і буде кращою за попередню.

    Чи шкодуєш ти про щось на проекті, що тобі не вдалося довести до максимуму? Виступи, пісні, образи?

    - Як на мене, то з тим, аби вжитися в образ, я справлялася завжди досить гарно. Були певні недоліки, на які я звертала увагу, аналізувала та намагалася їх позбавитися потім. Наприклад, замість того, щоб спілкуватися з глядачами, журі, ведучими, я була повністю занурена у себе та мовчазна. В ті моменти я думала над своїми помилками прямо на сцені, а цього робити не можна ні в якому разі! Якщо ти професіонал, маєш вміти вимикати деякі емоції на певний час, а вже потім повертатися до них на самоті. На щастя, до мене прийшло усвідомлення неправильності такої поведінки.

    Яке твоє головне досягнення за час, проведений на шоу?

    - Шлях до себе. По життю я часто звинувачую себе, навіть, у тих речах, до яких не маю безпосереднього відношення. Займалася самоаналізом та гризла сама себе зсередини. Зараз все не так: проект змусив мене подивитися на себе іншими очима, розплющити їх. Я повірила в себе, навчилася себе поважати та любити.

    Яким ти бачиш своє майбутнє?

    - Я хочу бути щасливою. І я буду щаслива, бо мої бажання справжні та щирі!


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Вікторія Корженок: хочу бути щасливою і буду!

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.