Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Роман Kozak: я не планую надалі займатися нічим, крім музики


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Роман Kozak: я не планую надалі займатися нічим, крім музики23 травня 2010 Фіналіст проекту "Суперзірка" Роман Kozak розповів про складнощі свого творчого шляху, популярність в Інтернеті та розкрив таємницю своїх відносин з іншими учасниками телешоу.

    Три номінації – то не найлегший шлях до фіналу. Що було найважчим за увесь цей час, а що – навпаки додавало сил для подолання труднощів?

    - Сил додавали номінації, бо тільки тоді я співав гарні пісні. Найважчим було вчити тексти тих композицій, які я не знав. Крім того, було досить складно звикати до образу, який готувався за добу. Вжитися в нього, відчути усі нюанси...

    Чи доводилося ламати себе в чомусь?

    - Звичайно. Адже було дуже багато пісень, які мені взагалі чужі, але їх доводилося виконувати. Проте, як ми бачимо, я в п’ятірці. Тому виходить так, що продюсер давав мені правильний репертуар. Хоча думаю, якби були кращі композиції, то все було би набагато легше, і зараз я почувався би впевненіше. Всі сильні, і я зараз не можу чітко уявити, що буде відбуватися на сцені у вівторок. Але на цьому тижні мені буде важче, аніж потім у фіналі, якщо я до нього потраплю. Як стану одним з трьох претендентів на перемогу, то вважатиму що досягнув усього, за чим йшов на цей проект.

    Суперзірка. Роман Kozak: я не планую надалі займатися нічим, крім музики


    За три місяці, що ти провів на "Суперзірці", твоя популярність у соціальних мережах набрала неймовірних обертів. Розкажи, в чому секрет?

    - В мене на сторінці 8000 друзів, а в моїй офіційній групі на одному з Інтернет-ресурсів – біля 3500 учасників. Мій віртуальний фан-клуб створили разом моя одногрупниця і сестра. В принципі, людей туди не запрошували: вони знаходили її самостійно і долучалися. Єдине, що особисто я зробив для своєї популярності, - змінив нікнейм у соціальній мережі на своє справжнє ім’я (бо раніше називався Dorian Grey). В Інтернеті піар пішов якось сам по собі: на форумі офіційного сайту "Суперзірки" тема "Чого Kozak до сих пір у шоу?" має більше 500 повідомлень.

    Крім позитивних відгуків є ще велика кількість критики. Як ти до неї ставишся?

    - Є дуже багато людей, які мене не люблять і поливають брудом у віртуальній мережі. Можливо, я дійсно не вмію співати, рухатися та нульовий в акторській майстерності. Проте я навіть не знаю, що сказати тим, кому я не подобаюся. Вірогідно, у них були свої фаворити, які вже вибули з шоу, і на комусь просто необхідно зганяти злість. Найактивніша людина, яка мене ненавидить, - це вболівальниця Олега Нікіфорова, і мені взагалі дуже дивно від такого порівняння. Я насправді поважаю думку кожного, але все залежить лише від особистого смаку глядачів, тому об’єктивності в тому мало.

    Чи є серед твоїх віртуальних прихильників ті, кого ти можеш назвати своїми справжніми друзями?

    - Є люди, з якими я вже тісно спілкуюся: я їх ніколи не знав, і зараз ми не знайомі в реальності. Є кілька близьких знайомих, які приходять на ефіри, – з ними я спілкуюся після концертів. Є, навіть, фан-клуби, але здебільшого я рідко знаходжу час, щоб відповісти на усі запитання та повідомлення, що мені надсилають в Інтернеті. Проте як тільки маю вільну хвилинку, намагаюся приділити увагу саме тим людям, яким цікаві я та моя творчість.

    Що зазвичай цікавить твоїх прихильників?

    - Найчастіше усі звернення мають наступний вигляд: "привіт, як справи?", "чим займаєшся?", "що будеш співати наступного разу?". Щодо останнього питання, то в мене увійшло в традицію не називати пісню, щоб зберегти бодай якусь інтригу. Що я маю виконувати, знають лише мама, сестра та ті найближчі прихильники, яким легше відкрити цю таємницю, ніж пояснити, чого я того зробити не можу.

    Повертаючись до конкуренції та боротьби за мільйон, чим, на твою думку, твої суперники слабші за тебе, та в чому вони тебе перевершують?

    - Я не можу сказати, що хтось за когось сильніший або слабший. Так вийшло, що ми всі працюємо в різних жанрах, які безглуздо порівнювати. В рамках цього проекту я більше розкрився як рок-виконавець, Віка Корженок краще виконує джаз та блюз, Вєра Варламова співає дуже якісну іноземну поп-музику і російські пісні, які потребують сильного вокалу. В Анаіт специфічний голос, і вона взагалі працює в різних амплуа. Дмитро Гарбуз має також свою певну манеру виконання – такий собі класичний російський рок. Ми всі різні, і кожен працює на свою аудиторію. Дуже багато залежить від виступу: найвищі шанси на перемогу будуть у того, хто найбільш вдало покаже себе на сцені у вівторок та середу.

    Чи будеш ти в майбутньому займатися музикою і в якому жанрі плануєш працювати?

    - Я не планую надалі займатися нічим, крім музики. Зараз всі сили після проекту будуть спрямовані виключно в напрямку творчого розвитку. Швидше за все переведуся на заочну форму навчання в університеті, тому що хочу приділити увесь час музиці. Буду працювати здебільшого у поп-рок стилі, мені імпонує бріт-поп. Треба писати хіти та створювати якісний продукт. Єдине, чого мені не вистачає, - знайомих людей, що роблять професійне аранжування композицій, та продюсера, що готовий вкласти гроші в мою творчість.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Роман Kozak: я не планую надалі займатися нічим, крім музики

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.