Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Фіналісти готують по дві пісні одночасно


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Фіналісти готують по дві пісні одночасно21 травня 2010 "Нас залишилося п’ятеро, а ефірного часу – такий самий обсяг, як на самому початку, коли нас було 26 півфіналістів, - посміхається Вєра Варламова. – Доведеться вирішувати цю проблему своїми силами: на майбутній концерт ми готуємо по два виступи".

    Весела пісня і сумна, рідною мовою та іноземною, - організатори шоу намагаються підібрати конкурсантам репертуар таким чином, аби кожного з них розкрити у кардинально різних амплуа. "Ми прислухаємося до їх побажань при виборі пісень, - говорить музичний продюсер Юрій Нікітін. – Проте коли усі хочуть співати Аллу Пугачову або Лару Фабіан, шукаємо альтернативних виконавців. Навіщо перетворювати концерт на вечір пародій одного артиста?".

    Копіювати когось – не в інтересах "суперзірок", адже майбутній ефір – останній ривок до перемоги у шоу. "Усі сили та енергію зараз спрямовую на репетиції, - зізнається Роман Kozak. – Це будуть наші останні конкурсні виступи, адже ті, хто вийдуть з останньої номінації, боротимуться за мільйон. Думаю зараз виключно про підготовку до концерту і намагаюся не відволікатися ні на що. Залишилися лічені дні, і тут вже все залежить виключно від нас. Наскільки кожен зможе довести свою оригінальність та несхожість на інших, настільки добре його підтримає публіка".

    Суперзірка. Фіналісти готують по дві пісні одночасно


    Тільки найкращі композиції та яскраві режисерські постановки - між фіналістами справжня боротьба за виживання. "Вже за традицією я виконую пісні, що співзвучні з подіями мого життя, - розмірковує Вікторія Корженок. – Іноді, навіть, сама дивуюся таким закономірностям. Ми на фінішній прямій, з’явився азарт та жага до перемоги. Серце потребує змін. Зараз я відкрита до будь-яких пропозицій і позитивних трансформацій у моєму майбутньому. Буду йти до кінця!".

    Зберігає спокій Дмитро Гарбуз і запевняє, що буде працювати так само сумлінно, як і раніше. "В мене немає зараз "лихоманки успіху": зробити усе, аби здобути перемогу будь-якою ціною, - говорить конкурсант. – Я стабільно добре готувався до кожного свого виступу і, звичайно, не збираюся збавляти обертів. На кону – гроші, визнання, слава, і мені вони так само потрібні, як і чотирьом моїм суперникам. Переможе обраний публікою".

    Боротися до останнього доведеться й Анаіт. Повернувшись у шоу, вона як ніхто розуміє, наскільки важливою може бути перемога у "Суперзірці". Саме тому дівчина докладає муксимум зусиль, аби довести собі та своїм прихильникам, що на даний момент вона займає виключно своє власне місце на сцені. "Остання номінація була для мене шоком, і я вдячна глядачам за те, що вони мене підтримали, - каже Анаіт. – Зроблю усе, аби виправдати їх сподівання та віру в мій талант".

    Кожен з учасників серйозно налаштований на перемогу. Та кому з них посміхнеться фортуна, покаже лише час.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Фіналісти готують по дві пісні одночасно

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.