Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Анаіт втілить комічний образ, а Діляра вийде заміж


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Анаіт втілить комічний образ, а Діляра вийде заміж17 травня 2010 "Я не знаю такого фільму та пісні, - говорила Діляра, дізнавшись своє музичне завдання на наступний ефір. – Сумніваюся, що українці взагалі колись чули цю композицію". Проте сумніви дівчини розвіяв Дмитро Гарбуз, запевнивши свою колегу, що їй дістався справжній хіт.

    Кількома репетиціями пізніше Діляра й сама закохалася у свій виступ. "Композиція легка, весела, дуже тепла та вже по-літньому грайлива, - стверджує конкурсантка. – Що стосується постановки, то кожного разу мені випадає щось нове! На цьому ефірі я виходжу заміж, народжую дитину – і все це за кілька хвилин мого шоу-номеру. По-справжньому під вінець я не збираюся найближчим часом, тому дійство на сцені мені не дуже близьке. Загалом же постановка обов’язково покращить настрій глядачам у залі та перед телевізійними екранами".

    Забобонів щодо весільної сукні у Діляри немає. Це пов’язано з тим, що вбрання шилося спеціально для дівчини, і до цього його ніхто не вдягав. Проте зараз на першому місці у "суперзірки" навчання та кар’єрний ріст, до створення сім’ї красуня ще не готова. Тим не менше, це не завадить їй перевтілитися на сцені у головну героїню популярного мюзиклу.

    Суперзірка. Анаіт втілить комічний образ, а Діляра вийде заміж


    Так само зіграти відому публіці роль з радянського фільму доведеться Анаіт. Дівчину навіть одягнуть відповідно до кінообразу, і єдиною відмінністю між нею та головною героїнею стрічки буде колір волосся. "В мене ніколи не було комічного образу, - зізнається учасниця проекту. – І нарешті я можу спробувати себе в новому амплуа. Я роблю все серйозно, але виходить все одно смішно. Мені дуже важко, адже я не професійна актриса, тому складно повністю перевтілюватися в іншу людину!".

    Проте фільм, сцену з якого зіграє Анаіт, їй дуже подобається. Так само як і всі герої, що з екрану перенесуться завтра на сцену та братимуть участь у номері дівчини. "Весь номер тримається виключно на мені, - розмірковує конкурсантка. – Це дуже відповідально, проте й цікаво водночас. Під час виступу в крові виробляється така кількість адреналіну, що мені хочеться співати знов і знов!".

    На противагу всім іншим учасникам Анаіт з неймовірним завзяттям береться за кожну нову задачу, яку перед нею ставлять організатори шоу. Відчувши смак буденного життя, "суперзірка" готова зробити усе, аби здобути перемогу у проекті.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Анаіт втілить комічний образ, а Діляра вийде заміж

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.