Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Хлопці-"суперзірки": на сцені будемо куражитись!


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Хлопці-"суперзірки": на сцені будемо куражитись!17 травня 2010 "Ми якось сиділи усі разом і раптово зрозуміли, що хлопців залишилося лише троє, - говорить Назар. – Я радий, що у проекті ще беруть участь ті, з ким я товаришую. Ромка мені найкращий друг, бо ми з самого початку живемо в одній кімнаті, а познайомилися ще на кастингу у Львові. Дмитро Гарбуз – гарний музикант, і з ним легко знайти спільну мову".

    З наближенням фіналу телешоу конкурсанти починають все більше спілкуватися один з одним. Безумовно, між ними є конкуренція, проте до кінця проекту вони готові йти у дружбі та злагоді. Це не важко, враховуючи те, що кожен з них зосереджений на підготовці власної пісні і мало енергії витрачає на оточуючих.

    Лейтмотивом завтрашнього концерту стануть пісні з кінофільмів. І якщо Назару та Дмитру Гарбузу дісталися композиції з радянських стрічок, то Роман Kozak заспіває справжній хіт з голлівудської мелодрами.

    Суперзірка. Хлопці-"суперзірки": на сцені будемо куражитись!


    "Я в захваті від пісні, - стверджує Роман. – Вона близька мені за усіма параметрами: змістом, звучанням, вокальними вимогами. А яка буде постановка – це ж просто мрія будь-кого з артистів! Я вдячний режисерам за дуже цікаве бачення мого виступу, бо завдяки усьому антуражу почуваю себе на сцені справді комфортно".

    Задоволений своєю композицією також Дмитро Гарбуз. "Нарешті мені випала нагода продемонструвати увесь діапазон свого голосу, - радіє учасник проекту. – Пісня, улюблена багатьма, весела, танцювальна. Під неї просто неможливо всидіти на місці. Мені, безумовно, важко одночасно інтенсивно рухатися, стрибати та співати, але номер того вартий! З нетерпінням вже чекаю прямого ефіру".

    Загальний позитивний настрій передався і Назару. "Я подивився фільм, саундтрек до якого виконуватиму завтра, - розповідає хлопець. – За світоглядом мені дуже близький головний герой: він долає безліч перешкод, аби повернутися до своєї коханої, і не падає духом, навіть, у самих скрутних ситуаціях. Не можу сказати, що композиція стовідсотково підходить для шоу, бо досить важко вигадати якусь постановку. Але вона мені дуже близька по характеру, в тексті я відчуваю енергію азарту і жаги до життя. Я люблю випробовувати долю на міцність: як не пощастить у смерті, пощастить у коханні".

    А ось кому пощастить завтра, глядачі дізнаються наприкінці прямого ефіру. За традицією, члени журі назвуть трьох номінантів на вибування, а четвертий визначиться завдяки sms-голосуванню. Зміниться тільки одне: за новими правилами в середу шоу залишать двоє учасників замість одного.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Хлопці-"суперзірки": на сцені будемо куражитись!

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.