Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Дмитро Гарбуз ще не розкрив таємницю "зачарованого ліжка"


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Дмитро Гарбуз ще не розкрив таємницю "зачарованого ліжка"14 травня 2010 Більшість учасників "Суперзірки" - люди не забобонні. І розсипану сіль власноруч прибирають, і парасольку у закритому приміщенні відкрити можуть.

    Проте той факт, що усі сусіди Дмитра Гарбуза, вибувають з шоу, насторожує хлопців та дівчат настільки, що ночувати з ним в одній кімнаті мало хто тепер наважується.

    Сам Дмитро небагато може сказати з цього приводу. "Я не заморочуюся на рахунок народних прикмет, - говорить "суперзірка". – Як перебігає дорогу чорна кішка, то можу почекати, доки переді мною пройде хтось інший, але не більше. В забобони я не вірю, проте аби перестрахуватися, можу виконати певні дії, щоб не сталося чогось поганого".

    Суперзірка. Дмитро Гарбуз ще не розкрив таємницю "зачарованого ліжка"


    Що б не казав Гарбуз, але його участь у шоу все одно оповита містикою та цікавими збігами. Чого тільки вартий 13-й номер для голосування, який вже котрий ефір поспіль виявляється для конкурсанта щасливим. "Частково я вірю у нумерологію, проте не надаю тому дуже великого значення. В життя втілюється виключно те, чого ми боїмося та що безпідставно вважаємо надто важливим. Мені імпонує віра в себе та власні можливості, а не в допомогу чи перешкоди оточуючих речей", - розмірковує Дмитро.

    Тим не менше той факт, що усі без виключення сусіди по кімнаті Гарбуза вже покинули проект, наводить на цікаві роздуми. "Я думаю, справа не в ліжку, - посміхається артист. – Адже Женя Осипенко жив зі мною в одній кімнаті ще до того, як ми переїхали у гуртожиток, але теж пішов з шоу. Можу відкрити лише один секрет: є ще одна людина, яка ночувала в моїй кімнаті, проте вона до сих пір залишається на проекті. Тому з правила є свої виключення".

    Збіги, закономірності, тенденція – як би не називали те, що відбувається, суть від того не зміниться. Загадку зачарованого ліжка не знає й сам Дмитро Гарбуз. Проте його колеги по проекту обходять кімнату хлопця стороною та не залишаються там на ніч, незважаючи на чистоту та порядок. І не дарма – адже до того моменту, коли стане відомий переможець "Суперзірки", залишилися лічені тижні.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Дмитро Гарбуз ще не розкрив таємницю "зачарованого ліжка"

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.