Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. До "суперзірок" повернулися Аліса Стрига та Денис Федотов


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. До "суперзірок" повернулися Аліса Стрига та Денис Федотов09 травня 2010 "Я неймовірно сумую за хлопцями та дівчатами, - говорить Аліса Стрига, зустрівшись з екс-колегами по проекту. – Зараз нібито повернулася в той стан постійної біганини та зайнятості, і це мене так захоплює, що їхати знову додому зовсім не хочеться. Ця творча атмосфера стовідсотково моя!".

    Колишні учасники шоу Аліса Стрига та Денис Федотов приєдналися до фіналістів "Суперзірки", аби взяти участь у фотосесії для журналу "Дзеркало моди". Образи майбутнім артистам та за сумісництвом моделям створювали майстри салонів краси S&A Group, а одяг зі своїх колекцій люб’язно надав дизайнер Едуард Насиров.

    В захваті від можливості спробувати себе у новому амплуа були, в першу чергу, дівчата. Примірявши сукні одного з найпопулярніших українських дизайнерів, вони не могли надивитися на себе у дзеркало. "Мені дуже подобається моя сукня, - посміхається Вєра Варламова. – Безумовно, у повсякденному житті я не можу дозволити собі таке дороге вбрання. Проте іноді дуже хочеться відчути себе справжньою жінкою, якій важко пройти повз вітрину з гарним одягом".

    Хлопці віднеслися до фотосесії спокійніше. Більш того, доки інші робили зачіски та фарбувалися, втомлений Роман Kozak заснув прямісінько на одному з диванів салону краси. Від сну його не відволікали ані галасливі балачки поруч, ані світло та метушня навколо.

    Суперзірка. До "суперзірок" повернулися Аліса Стрига та Денис Федотов


    Між тим, "суперзірки" часто згадують тих учасників, що йдуть з проекту, тому завжди раді новій зустрічі з ними. Денис Федотов покинув шоу лише кілька днів тому, але вже встиг відчути усі відмінності нового життя. «На вулиці мене впізнають, - зізнається Денис. – Проте не підбігають за автографами чи спільним фото. Скоріше, просто вивчають поглядом або перешіптуються між собою: дивись, он пішла "суперзірка"! Це, мабуть що, єдине, що змінилося після моєї участі у проекті. Загалом – повернувся до роботи і збираюся отримати другу освіту, вже за якимось артистичним профілем».

    Натомість, Аліса Стрига мала вже можливість не тільки відпочити від участі в шоу, але й подивитися прямі ефіри по телевізору. "Коли я побачила це все на екрані, в мене був просто шок, - розповідає дівчина. – В мене ніби відкрилися очі, і я зрозуміла, наскільки правильні слова говорять члени журі! В залі, на сцені нас переповнювали емоції, тому ми не звертали увагу на велику кількість помилок. Але по телевізору видно усе: і тих, кому не подобаються їх пісні, і тих, хто не попадає у ноти. Це стало для мене великим одкровенням".

    Сама Аліса ні за кого не вболіває. Але, за її словами, ніхто не засмутиться, якщо переможе Олег Нікіфоров. "Він виходить на сцену, і його виступи якісно відрізняються від усіх інших учасників. Олег оригінальний, неординарний. Я не здивована, що за нього голосують, адже не запам’ятатися глядачу він просто не може", - говорить Стрига.

    Чи збудуться прогнози колишньої "суперзірки", ми дізнаємося лише на гала-концерті проекту. Але аби дійти до переможного фіналу, кожному з учасників доведеться "вижити" ще у кількох номінаціях. Хто з них потрапить туди найближчим часом, дізнайтесь вже у вівторок.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. До "суперзірок" повернулися Аліса Стрига та Денис Федотов

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.