Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «1+1» завершує «Міняю жінку» і зніме фільм про цей проект


    11 мая 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    «1+1» завершує показ першого сезону «Міняю жінку» і планує зняти фільм про проект. Про це ТК повідомив головний редактор проекту Анатолій Єрема.

    За його словами цього тижня канал завершує зйомки останньої серії «Міняю жінку», яка має з'явитись в ефірі 31 травня.

    Після цього буде знятий двосерійний телефільм про програму. Робоча назва першої серії «Як це було», другої - «Що було далі».

    «У першій серії ми плануємо розповісти як вироблявся сам проект. Тому що він є досить унікальним у виробництві, застосовується багато незвичних і нових для нас речей. І я думаю, що глядачам буде цікаво дізнатись про технологію виробництва, зайти за лаштунки. Оскільки цей проект стосувався долі багатьох сімей, то у другій частині ми вирішили простежити, як змінилось життя тієї чи іншої родини. Зараз вже минуло більше часу і ми б хотіли розказати про новини в житті деяких родин», - зазначив пан Єрема.

    Фільм про «Міняю жінку» з'явиться в ефірі одразу після завершення проекту.

    Поки що невідомо чи запустить канал другий сезон проекту. У прес-службі «1+1» ТК наголосили, що це рішення зараз обговорюється.

    Нагадаємо, «Міняю жінку» - реаліті-шоу, яке телеканал «1+1» виробляє за британським форматом WifeSwap. На один тиждень дві сім'ї обмінюються своїми дружинами. Участь у кожному епізоді беруть різні за стилем життя, соціальним статусом, рівнем доходів сім'ї. Жінки три дні живуть за правилами родини, до якої вони потрапили, а у решту днів запроваджують власні правила.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.