Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». У Нікіфорова та Корженок одне ліжко на двох


    27 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». У Нікіфорова та Корженок одне ліжко на двохКожного тижня режисери-постановники шоу вигадують складніші та цікавіші номери для учасників „Суперзірки”. Декорації вражають своєю грандіозністю, і тепер слідом за диваном та іншим громіздким реквізитом на сцені з’явиться... ліжко.

    Вікторії Корженок доведеться співати пісню покинутої жінки, що має вибачити своєму уявному коханому не тільки вічні сварки та байдужість, а й зраду. Образ чоловіка матеріалізується на ліжку поряд з виконавицею – саме йому артистка буде присвячувати свій спів та помститься у прямому ефірі.

    „Вокально пісня досить складна, тому мені доводиться перед виступом налаштовуватися на внутрішню образу та ненависть до близької людини, - ділиться Вікторія. – Коли я в такому стані, до мене краще не підходити, бо я стаю агресивною та не дуже ввічливою. Це все лише для того, аби показати на сцені необхідні емоції та виступити відповідно до потреб режисерів. Я дуже хочу, аби глядач повірив мені”.

    «Суперзірка». У Нікіфорова та Корженок одне ліжко на двох


    В кінці свого номеру безпорадна жінка у відчаї підпалює ліжко зі своїм коханим для того, щоб у наступному виступі з нього встав... Олег Юрійович Нікіфоров. Загартований вогнем, він заспіває молодіжний хіт, який вразить усіх без виключення.

    „З мене продовжують робити фріка, - говорить Олег. – Я вже звик до кардинальних змін образу, і кожного разу задуми продюсерів та стилістів шокують мене неймовірним чином. Пісня, за традицією, мені спочатку не сподобалася, проте необхідно звикати виживати у складних умовах, тому я вийду і порву зал!”.

    За задумом Нікіфоров не тільки „заведе” публіку, а й розтрощить на сцені цілу купу музичних інструментів. Треш та хаос – тільки такими словами можна було описати репетицію конкурсанта. Неймовірно, але Олег Юрійович настільки гармонійно вживається у кожну нову роль, що можна тільки здивуватися його акторським здібностям.

    Між тим, найскладніше для „суперзірок” – це полюбити свою композицію та виконати її таким чином, аби її полюбили усі глядачі. Все інше за них роблять професіонали – підбирають одяг, роблять зачіски та макіяж, забезпечують підтримку на сцені бек-вокалом та підтанцьовкою лише для того, аби кожен артист почувався впевнено та комфортно.


    «Суперзірка». У Нікіфорова та Корженок одне ліжко на двох

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.