Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Дмитро Гарбуз – справжній модник та шопоголік


    27 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Дмитро Гарбуз – справжній модник та шопоголікЗа словами колишніх учасників проекту, на вулицях їх впізнають не часто. Проте той, хто стане переможцем «Суперзірки», неодмінно набуде статусу публічної особи. А тому – повинен буде виглядати стильно, виходячи з дому, навіть, на хвилинку.

    Як правильно підбирати вбрання, учасникам взялися розповісти стилісти. Першим такі уроки майстерності взяв Дмитро Гарбуз. Разом з професіоналами він відвідав магазин Guess, в якому спільними зусиллями конкурсанту підібрали два образи для майбутнього зіркового життя. Адже якщо на сцені артист може дозволити собі вдягнути зовсім вичурні речі, то у повсякденному житті акценти в одязі повинні бути більш витонченими.

    «Загалом я задоволений тим одягом, в якому ходжу зараз, - говорить Дмитро. – Не віддаю перевагу виключно спортивному чи класичному стилям. Мій вибір – це casual в його найкращому розумінні: джинси з потертостями, футболки з оригінальними надписами, взуття з великою кількістю застібок».

    Дмитро Гарбуз – справжній модник та шопоголік


    Як не дивно, але стилісти досить схвально оцінили смакові вподобання Гарбуза і в підібраних йому образах лише підкреслили ексклюзивність «суперзірки». Модні шалики, вінтажні годинники – це саме ті акценти, які відрізняли Дмитра від інших перехожих і примушували усіх звернути на нього увагу.

    «Зірки вдягаються досить просто, - розмірковує учасник проекту. – Ми бачимо сотні фото зарубіжних таблоїдів, і там ніхто не ходить по вулицях у блискітках чи пайєтках. Просто та зі смаком – так я вдягався до участі у проекті, так буду продовжувати і надалі. Хоча, безумовно, тепер я дозволятиму собі певні яскраві деталі».

    Дмитро любить гарні речі і не шкодує на них грошей. Так само планує в майбутньому підбирати і сценічне вбрання. «Концертні костюми завжди дорогі, проте на них не можна економити, адже ти виходиш до публіки, а не сміття виносити, - посміхається Гарбуз. – Сценічне вбрання, яке мені підбирають на «Суперзірці», не завжди мені до вподоби. Проте я намагаюся виправдати його тою історією, що розповідаю у пісні. Найбільше мені імпонував образ з останнього концерту, коли я виконував композицію «Романс».

    Тепер, ставши справжньою зіркою, Дмитро Гарбуз і сам зможе підбирати собі одяг. А поки що він ще має можливість прислухатися до порад стилістів і готувати новий сюрприз для глядачів на наступний концерт.


    Дмитро Гарбуз – справжній модник та шопоголік

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.