Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Заборонена реальність» — фільм місяця на ICTV!


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Заборонена реальність» — фільм місяця на ICTV! Субота — найкращий час для перегляду прем'єрних фільмів. 1 травня о 19:35 на глядачів ICTV чекає «Заборонена реальність»... Він живе в одному світі, але уві сні бачить інший. Він зустрічає одну жінку, але впізнає в ній іншу. Він — Матвій Соболєв, колишній агент військової контррозвідки, але йому належить стати Воїном Круга, тому що рівновага між світами порушена...

    За сюжетом, згідно з офіційними даними, суперагент військової контррозвідки Матвій Соболєв загинув при транспортуванні новітньої психотропної зброї, яка перетворює людей на зомбі. Матвій вижив, але вирішив вийти з гри...

    Його спокійне, розмірене життя, віддалене від надсекретних завдань, порушує звістка про те, що зброю викрав його колишній напарник, а тепер впливова людини Георгій Курило. Останній планує за допомогою цього знаряддя захопити владу в країні. І тільки Матвій — єдиний, хто може зупинити Курило...

    «Заборонена реальність» — фільм місяця на ICTV!


    Картина знята за найвідомішим романом грандмайстра російської фантастики Василя Головачова «Смерш-2». Сумарний проданий наклад роману перевищив два мільйони примірників. Ця книга на довгі роки стала еталоном і взірцем для наслідування в жанрі фантастичного бойовика.

    — Мені, як автору сценарію, хотілося зробити грамотно витриману соціальну історію, — пояснює Головачов, — невід'ємну від людської та своєї власної громадянської позиції.

    Головну роль у картині зіграв відомий актор Ігор Петренко. Для нього це був перший досвід роботи в жанрі фентезі. Перед зйомками акторові довелося впродовж майже півроку тренуватися в спортзалі, адже його герой досконало володіє майже всіма видами єдиноборств. «СМЕРШ» — не просто назва роману та організації, але ще й вид боротьби, що увібрав у себе кращі прийоми з усіх інших.

    — Зізнаюся чесно, для мене поки що це найважча робота з усіх, які у мене були, — пригадує Ігор. — Адже Матвій Соболєв — типовий інтроверт. Його реакція на всі події ніяк не проявляється ззовні. І показати цю його внутрішню реакцію в кадрі досить складно. До того ж Матвій не просто натренований качок, який швидко бігає. Він обдарований надлюдськими здібностями: він у сто разів швидший за будь-кого з людей, його реакцію неможливо повторити. Він здатний стрибати на висоту, на яку не може стрибнути, напевно, навіть пантера. До того ж Матвій б’ється голими руками: ні холодної, ні вогнепальної зброї він, у принципі, не сприймає. Він працює головою.

    За три роки над картиною працювало загалом понад 400 людей: вони забезпечували максимальну реалістичність численних екшн-сцен, таких як перегони на автівках, бійки, перестрілки, вибухи, бойові сцени, падіння з літака. За допомогою новітніх комп'ютерних технологій вони створювали складний візуальний світ. Спеціально для фільму було закуплено обладнання, яке забезпечує уповільнений «нереальний» рух людей.

    Але розкрити головні секрети фільму глядачам варто самостійно, опинившись у «Забороненій реальності» у суботу, 1 травня, о 19:35 на ICTV!


    ICTV - первый в Украине негосударственный общенациональный канал. Наша позиция ясна: мы работаем для людей, мы осознаем, что доверие телезрителей нужно оправдывать. Мы благодарны всем, кто нас поддержал, кто нам поверил, а больше всего - тем, кто любит нас.


    Источник: Телеканал "ICTV"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.