Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Лєра Черненко влаштувала «Козирний боулінг»


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Лєра Черненко влаштувала «Козирний боулінг» Програма «Козирне життя» на ICTV знову взялась звести в нерівній ігровій битві жителів зоряного Олімпу. Цього разу українські селебрітіз мірялися силами у боулінгу. Чиї м'ячі виявилися точнішими?

    У першому спортивному турнірі зірки ганяли на машинах під егідою «Козирні перегони», у другому – осідлали карти в «Козирному картингу». А нещодавно добралися і до боулінгу, якому теж суджено було стати козирним!

    Виявилось, що серед селебрітіз є як завзяті любителі покидати кулі, так і ті, хто слово «страйк» чує вперше. До такої групи увійшли улюблений оповідач погоди Микола Луценко і відомий гуморист та актор Віктор Цекало. Обидва в гру просто закохалися: ведучий пообіцяв зайнятися боулінгом впритул і навіть записатися на тренування. Актор вирішив піти на ще більш серйозний крок – зібрати речі і переїхати жити в боулінг-центр.

    Лєра Черненко влаштувала «Козирний боулінг»


    У битві на кулях брали участь не лише чоловіки. «Квартальниця» Лена Кравець та ведуча «Козирного життя» Лєра Черненко, може, трохи і поступилися своїм суперникам в силі рук, але у волі до перемоги всім дали фору.

    Василь Бондарчук щодуху прагнув попасти у фінал, але йому не вистачило пари балів: «Так, Неліпа якось на останньому повороті включив знижену, і обігнав». Андрію Кіше так само не вдалося дотягнути до фіналу, хоча його страйки не раз викликали бурю емоцій суперників: «Як вибивати страйк? Та просто не паритись, лупити туди м’ячем і все. Тоді вийде».

    Лєра Черненко влаштувала «Козирний боулінг»


    Для резидента українського Comedy Club Сергія «Лося» Стахова, ведучого програми «Спорт» на ICTV Андрія Ковальського і шоумена Максима Неліпи боулінг – одна з улюблених ігор. Напевно, тому, ледве не побившись, хлопці розділили першу трійку місць.

    «Козирне життя» на цьому не зупиниться. Попереду буде ще безліч сюрпризів, як для телеглядачів, так і для самих «небожителів»!

    Лєра Черненко влаштувала «Козирний боулінг»

    Лєра Черненко влаштувала «Козирний боулінг»

    Лєра Черненко влаштувала «Козирний боулінг»





    ICTV - первый в Украине негосударственный общенациональный канал. Наша позиция ясна: мы работаем для людей, мы осознаем, что доверие телезрителей нужно оправдывать. Мы благодарны всем, кто нас поддержал, кто нам поверил, а больше всего - тем, кто любит нас.

    Источник: Телеканал "ICTV"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.