Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Фабріка зірок - Суперфинал. Уроки для "фабрикантів"


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Фабріка зірок - Суперфинал. Уроки для "фабрикантів" Незважаючи на те, що попередній концерт для учасників проекту став прекрасною можливістю показати себе, день самоврядування став для них справжнім випробуванням.

    Шурінс

    Минулого тижня перед концертом Стас застудився, тому на сцену йому довелося виходити з температурою.

    - Перед концертом я був дуже напружений, тому що боявся забути слова, адже текст пісні "Бумбокса" - "Вахтери" дуже складний, - зізнався він. - Але коли вийшов на сцену, забув про всі страхи. Ситуації, описані в пісні, відбувалися й у моєму житті, тому я повністю поринув у музику, усе було, як у тумані. У якийсь момент я зрозумів, що замість мене пісню співає зал. І тоді я підійшов до глядачів і простягнув їм мікрофон. Публіка мене підтримала, це був наш спільний виступ.

    Фабріка зірок - Суперфинал. Уроки для "фабрикантів"


    Борисенки

    Брати Борисенки, які в день самоврядування вирішили зізнатися в коханні своїм шанувальницям, підготувалися до виступу серйозно.

    - Ми закупили безліч плюшевих іграшок, щоб роздати їх нашим улюбленим фанаткам під час номера. Для всіх вибрали однакових рожевих зайців, щоб ніхто не почував себе ображеним, - розповідає Сашко Борисенко.

    За задумом, наприкінці номера на сцену до братів піднімаються дівчини в сукнях наречених. Сашко й Вова зізнаються, що, коли під час репетицій уперше побачили цю армію красунь, їм стало не по собі.

    - Дуже добре, що дівчата перебували за нами, і під час виступу ми їх не бачили, - посміхнувся Вова. - Коли бачиш таку кількість наречених, стає трохи моторошно. Наші серця поки не зайняті, але цей номер змусив серйозно замислитися про майбутнє.

    Матіас

    Досвід самоврядування на "Фабриці. Суперфінал" став для Олексія Матіаса серйозним уроком.

    - Мені дуже комфортно в цьому, може академічному образі. Хотілося подарувати глядачеві щось по-справжньому світле, тому сцена була заповнена дітьми, для виступу був запрошений симфонічний оркестр, і мені допомагав оперний співак, - розповів Олексій. - Але суворі оцінки журі змусили мене задуматися - може варто переглянути свій стиль?

    Члени журі проекту, у тому числі й Верка Сердючка, що у цей вечір виступила як суддя "Суперфіналу", порадила "фабрикантові" зробити свої виступи більше динамічними. Але отут втрутилася "мама" "зоряної провідниці".

    - Віра завжди хотіла мати братика. От тепер я зрозуміла, хто буде моїм молодшим сином, - заявила вона.

    Матіаса потішило зізнання "мами", але він тактовно відмовився від родичання.

    - Було дуже приємно, але в мене вже є мама, - посміхнувся він.


    Фабріка зірок - Суперфинал. Уроки для "фабрикантів"

    Источник: Новий канал
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.