Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    День самоврядування на "Фабриці. Суперфінал"


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    День самоврядування на "Фабриці. Суперфінал"Оголосивши на минулому гала-концерті про те, що відтепер хочуть самі вибирати пісні, костюми й ставити номера для постановок, учасники шоу "Фабрика. Суперфінал" (Новий канал) не могли й припустити, чим це закінчиться.

    Незвичайний експеримент

    У цей вечір вся міць Нового каналу була зосереджена на сцені "Фабрики. Суперфінал"! Всі сили творців проекту були кинуті на те, щоб зробити цей концерт незвичайним і при цьому особливо яскравим і пам’ятним.

    Замість постійних членів журі за "суддівським" столом у неділю можна було побачити ведучих Андрія Доманского й Машу Єфросиніну. Костянтин Меладзе й Наталя Могилевська вийшли на сцену з "майстер-класом". А ведучими проекту стали "підйомівці": Педан зайняв місце Маші Єфросиніної, а Притула спробував себе в ролі Андрія Доманского за лаштунками.

    День самоврядування на "Фабриці. Суперфінал"


    Телевізійний продюсер "Фабрики. Суперфінал" Олексій Гончаренко пояснив, чому погодився на експеримент і дав добро на день самоврядування.

    - Ми підтримали артистів, адже, якщо вони хочуть проявляти ініціативу, - це прекрасно. Якщо ж ми перетворимося в концтабір, то припинимо бути творчою лабораторією, і тоді не зможемо народжувати відкриття, - говорить він. - У процесі підготовки до цього дня самоврядування порадувало те, що "фабриканти" максимально зосередилися. Адже до середини проекту всі вже трохи втомилися, позначилися постійні зйомки, прямі ефіри, концерти. А отут вони відчули особливу відповідальність. Але все-таки, я вважаю, найкращий погляд на артиста - це погляд з боку. Як акторові театру або кіно потрібний режисер, так і артистові, що співає, потрібний музичний продюсер.

    Ведучі

    Олександрові Педану й Сергієві Притулі роль ведучих "Суперфіналу" далася непросто. Притула довго не міг звикнути до гучної атмосфери за лаштунками, щоб зосередитися довелося докласти зусиль. Його колезі Олександрові було ще складніше.

    - Фанати в перших рядах кричали так, що закладало вуха! - зізнається Педан. - Іноді доводилося працювати "наосліп" - через галас я нічого не чув, ні коментарів журі, ні того, що говорив за лаштунками Притула. Часом, коли емоції переповнювали, я зовсім втрачав мову, як, наприклад, після виступу Аліси Тарабаровой.

    Педан зізнався, що особливо непросто було моментально реагувати на всілякі форси-мажори ефіру:

    - Здавалося, що на мене впало все й відразу - день самоврядування, коли "фабриканти" взяли ініціативу на себе. А той, хто став ініціатором усього цього, - Дантес, спізнювався на виступ через те, що давав благодійний концерт. Коли він все-таки з'явився в останню хвилину, рішення про те, чи вийде він все-таки на сцену, приймалося на ходу. Плюс до всього, лідери голосування мінялися протягом долі секунд, доводилося реагувати миттєво. Я був шокований, коли стало відомо, що проект залишають відразу двоє учасників - Максим Барських і Коля Серга...


    День самоврядування на "Фабриці. Суперфінал"

    Источник: Новий канал
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.