Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Назар вийде на боксерський ринг з дівчиною


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Назар вийде на боксерський ринг з дівчиноюУчасть у проекті та життя в Києві кардинальним чином позначилися на Назарі. За словами хлопця, він дорослішає кожного дня і не уявляє, що йому рано чи пізно доведеться повернутися додому. В українській столиці він сподівається залишитися надовго.

    Аби задумане втілилося у життя, Назар багато працює над собою та старанно готується до кожного виступу. І якщо вокально хлопець готовий взятися за виконання будь-якої пісні, то в плані акторської майстерності та хореографії йому є, до чого прагнути.

    „В мене таке враження, що після участі у шоу я почну слухати зовсім іншу музику, - говорить Назар. – Адже зараз я і мої конкуренти виконуємо пісні, більшість з яких я любив ще до „Суперзірки”. Тепер від деяких з них в мене виникають лише конкурсні асоціації, і це трохи заважає сприймати їх так, як раніше”.

    Назар вийде на боксерський ринг з дівчиною


    Подібні відчуття у хлопця й від тієї композиції, яку він виконає на майбутньому концерті. Звучання однієї з найпопулярніших українських пісень настільки відрізнятиметься від традиційного, що вперше почувши аранжування, інші учасники затамували подих від подиву.

    „Мені подобається експериментувати, і дуже імпонує той факт, що організатори проекту дають нам простір для імпровізації, - говорить Назар. – Ми маємо нагоду виконати кожну пісню по-своєму, дати їй друге дихання або змінити кардинальним чином. Це дуже цікаво та водночас відповідально: адже хочеться, щоб у власному виконанні композиція прозвучала не гірше за оригінал”.

    Постановка номеру також здивувала „суперзірку”. За задумом режисера-постановника, Назар вийде на боксерський ринг, де його супротивницею стане кохана дівчина. „Бити жінку – для мене табу, - розмірковує артист. – Проте усе, що відбувається на сцені, являє собою лише гру. І я впевнений, що глядач не побачить у моїх діях агресію. Скоріше, пристрасть та таке кохання, від якого до ненависті один крок”.

    Сценічний образ був підібраний відповідно до номеру: Назар з’явиться у порваному класичному костюмі та боксерському халаті. А конфліктна ситуація, що розіграється на сцені, не вийде за її рамки. „Я досить добре усвідомлюю, де робота, а де – реальне життя. Під час виступу продемонструю справжні емоції. Найголовніше, аби глядач мені повірив, тоді моя задача як артиста буде виконана належним чином”, - впевнений хлопець.


    Назар вийде на боксерський ринг з дівчиною

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.