Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Жертви Вєри Варламової: дурна пісенька та затісне взуття


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Жертви Вєри Варламової: дурна пісенька та затісне взуттяНаполеглива перфекціоністка Вєра Варламова співає цілодобово: виконуючи пісні знов і знов, дівчина намагається довести їх до ідеалу. Між собою учасники проекту називають її „відмінницею” і благають хоча б іноді відпочивати від вокалу, щоб інші могли виспатися.

    Вєра любить ризик та зміни. Саме тому на майбутньому концерті вона виконає пісню відомої американської співачки так, що танцювати будуть усі. „Мені дісталася дуже драйвова композиція, за що я неймовірно вдячна продюсерам, - говорить Варламова. – У попередніх виступах в мене не було можливості розкрити свої танцювальні таланти, а тепер я отримала величезний простір для рухів”.

    Дійсно, місця для хореографічних па у Вєри буде більше, ніж потрібно: в її розпорядженні не тільки сцена, а й повністю глядацький зал. „Цікаво буде попрацювати з публікою, заспівати не тільки для неї, але й разом з нею, - посміхається „суперзірка”. – Єдиний нюанс: під час репетицій я бігала сходами вгору-вниз, і тепер так болять ноги, що ледве ходжу. Проте це чудове тренування, адже напружується не лише голос, а й м’язи”.

    Жертви Вєри Варламової: дурна пісенька та затісне взуття


    Активна постановка номеру передбачає наявність зручного взуття, проте з ним Варламовій не пощастило. На одному з попередніх концертів їй вже доводилося виступати у чобітках, що натерли їй ноги за 2 хвилини стояння на сцені. Цього разу на Вєру чекає пара взуття, менша на розмір. І якщо стилісти не знайдуть альтернативного варіанту, дівчині доведеться танцювати із зігнутими пальцями на ногах.

    Вбрання, в якому Варламова з’явиться у прямому ефірі, вона також побачить лише завтра. „Стилісти пообіцяли, що одяг мені неодмінно сподобається. Проте зараз найголовніше, аби він був мого розміру. Зі смаком і вподобаннями вже розберуся по ситуації”, - жартує Вєра.

    Запальний хіт дуже підходить дівчині за характером і найкращим чином розкриває її здібності. „Слова в моїй пісні відверто дурні, проте настрій – чудовий. Ним і буду ділитися з глядачами”, - запевняє Вєра Варламова.


    Жертви Вєри Варламової: дурна пісенька та затісне взуття

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.