Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Аліса Стрига заспіває реп та розмалює себе фарбами


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
     Аліса Стрига заспіває реп та розмалює себе фарбамиНаймолодша „суперзірка” Аліса Стрига шокована тим, що буде відбуватися з нею на сцені. Аранжування пісні дівчині змінили за день до ефіру і примусили знову виступати на висоті.

    Не встигла учасниця відійти від своїх польотів на минулому концерті, як цього разу їй треба буде вчитися працювати на складних технічних конструкціях. „Я ніколи не боялася висоти, - говорить Аліса. – Проте гойдалку того разу привезли тільки на ефір, і мене вперше підняли у повітря на очах у глядачів. Звичайно, я думала про те, як не впасти, а не краще заспівати. Цього разу на мене чекають драбини та подіум, вищий за сцену на кілька метрів”.

    Складність постановки – не єдине, що турбує Алісу. Через те, що обрана продюсерами пісня звучить у виконанні дівчини надто подібно до оригіналу, було вирішено повністю змінити ритм та стиль композиції. „Я звикла співати цей хіт саме так, як його виконання знайоме людям, - розповідає Стрига. – Коли ж ми повністю змінили мелодію, я почала забувати слова, які завчила ще з дитинства. Головне – не розгубитися на сцені, адже під час виступу варто тримати в голові кожну деталь”.

     Аліса Стрига заспіває реп та розмалює себе фарбами


    Вийде на сцену Аліса у костюмі будівельника. Це, мабуть, єдиний одяг, який не шкода буде забруднити фарбами, що теж є частиною постановки. За задумом режисерів, Стрига працюватиме у парі з хлопцем з балету, і в один з моментів вони почнуть розмальовувати один одного. „Виступ точно буде різнобарвним”, - жартує дівчина.

    Багато часу „суперзірка” приділяє своїм танцювальним рухам. Для майбутнього виступу їй необхідно навчитися звабливо виконувати більшість хореографічних па, тому у вільний час Аліса дивиться кліпи співачки Б’янки. „Мені дуже подобаються її пісні, - ділиться Стрига. – І танцює співачка саме так, як мені потрібно для завтрашнього виступу. Намагаюся запам’ятати найбільш ефектні рухи та спробувати використати їх на сцені”.

    Вчора дівчина зірвала голос на репетиції, проте запевняє, що під час прямого ефіру виступить найкращим чином. Аліса дуже хоче виправдати сподівання своїх прихильників та запам’ятатися глядачам завдяки своєму таланту, а не романтичним пригодам.


     Аліса Стрига заспіває реп та розмалює себе фарбами

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.