Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Юлія Ланська вчиться агресії та брутальності


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Юлія Ланська вчиться агресії та брутальностіДепресивний стан та сумні роздуми заважали Юлії Ланській готуватися до концерту майже увесь тиждень. Проте на вихідних дівчина витіснила усі негативні емоції і зосередилася виключно на майбутньому виступі.

    Вибір пісні став для Юлії справжнім випробуванням. З одного боку, їй близька лірика, тому Ланська збиралася виконувати композицію-саундтрек до одного з культових телесеріалів. Але згадавши постійну критику Потапа, що вона тільки й може „соплі жувати на сцені”, конкурсантка вирішила піти ва-банк. І завтра публіка побачить Юлю у зовсім незвичному амплуа.

    „За своєю натурою я дуже м’яка людина, - говорить дівчина. – На сцені ж потрібно буде штовхати учасників балету, вириватися з їх обіймів та, навіть, битися. Що з цього вийде, зараз важко уявити. Але в мене дуже бойовий настрій, і я сподіваюся, що глядачі оцінять моє вміння перевтілюватися”.

    Задля того, аби краще вжитися в новий образ, Юля фарбувала чорним очі на репетиції та передивилася усі кліпи співачки, що виконує пісню в оригіналі. Крім того, Ланська – одна з небагатьох учасниць проекту, хто слухає та наспівує свою композицію увесь час. Думки про майбутній ефір не залишають „суперзірку” ані на хвилину.

    Юлія Ланська вчиться агресії та брутальності


    „В мене ще немає костюму, проте я не дуже переживаю через це, - продовжує Юля. – З дизайнером Христиною Бобковою ми передивилися купу журналів, і я впевнена, що завтра вона привезе мені саме те вбрання, яке ідеально пасуватиме до моєї пісні. Це обов’язково буде щось готичне: червоне чи чорне. Що стосується зачіски, хочу довгий хвіст. І виразний макіяж, безумовно”.

    Мрії дівчини втіляться у життя, адже для візажистів та стилістів проекту немає майже нічого неможливого. Крім того, заспівати Юлі допоможе її колега по проекту Роман Kozak, що вийде на сцену в якості бек-вокаліста. Головне, аби тендітна та чемна Ланська почувалася комфортно у такому агресивному та досить екстравагантному образі.


    Юлія Ланська вчиться агресії та брутальності

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.