Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Юлія Ланська страждає від непорозумінь у колективі


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Юлія Ланська страждає від непорозумінь у колективіКоли Юлія Ланська йшла з проекту, щиро плакали усі. А коли повернулася, мало хто зрадів. Тому є багато причин: в тендітній дівчині інші конкурсанти бачать сильну суперницю та шкодують, що не повернули тих, з ким вони, можливо, більше спілкувалися та кого вважають талановитішими.

    Сама ж Юля закрилася в собі і знову вчиться існувати у «суперзірковому» колективі. «Я не вважаю, що зайняла чуже місце у фіналі, - говорить Ланська. – Безумовно, завжди будуть ображені, адже це шоу: хтось сходить з дистанції, а хтось один переможе. Якщо члени журі вирішили, що я гідна другого шансу, то я можу їм за це лише подякувати».

    З кожним ефіром стосунки між учасниками розпалюються, і вже набагато важче уникнути конфліктів та скандалів. Через те, що Юлія Ланська поповнила ряд фіналістів, Анаіт і Ділярі довелося спати на одному ліжку, тому що другим вони поступилися Ланській. Такі побутові дрібниці складають велику картину того, що Юля випадає з колективу.

    «Усі підходять до мене та жаліють, - розповідає дівчина. – Проте ніхто не намагається знову налагодити зі мною нормальні відносини. Всі переймаються тим, що моє повернення є несправедливим. В цей момент люди думають тільки про тих, хто не задоволений таким перебігом подій. Але є також мої рідні, близькі, прихильники, що мене підтримують. Чому ніхто не думає про те, як радіють вони?».

    Юлія Ланська страждає від непорозумінь у колективі


    Подібна гра в мовчанку зі сторони інших «суперзірок» хвилює Юлію. До неї, навіть, приїжджав психолог, аби допомогти розібратися у складній ситуації та відвернути депресію Ланської, що може стати неминучою в таких умовах. Після розмови з лікарем Юлія трохи заспокоїлася, проте виходу з даної проблеми не бачить.

    «Зараз я можу лише залишатися сама по собі, спілкуватися з прихильниками та родиною, - розмірковує Ланська. – Безумовно, в мене є деякі ідеї, як повернути до себе прихильність оточуючих. Однак доки я не відчуватиму серцем, що маю це зробити, лицемірити та вдавати радість не зможу».

    Можливо, подібна ситуація має й свої плюси: доки інші витрачають енергію на спілкування та налагодження стосунків, Юлія Ланська може увесь свій час присвятити виключно мистецтву та підготовці до наступного концерту.


    Юлія Ланська страждає від непорозумінь у колективі

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.