Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Краса потребує жертв і закритого роту: Вєра Варламова та Анаіт сіли на дієту


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Краса потребує жертв і закритого роту: Вєра Варламова та Анаіт сіли на дієтуРаціон «суперзірок» досить нестабільний: через насичений графік та велику кількість репетицій вони часто пропускають не тільки обіди й вечері, а навіть сніданки.

    Нерегулярність харчування не найкращим чином позначається на зовнішньому вигляді конкурсантів. Саме тому деякі з них почали сувору боротьбу з надмірною вагою.

    Після останнього ефіру член журі Віра Брежнєва по усіх гримерках шукала Анаіт. І не просто так: у приватній бесіді відома співачка порадила «суперзірці» трохи схуднути. «Я не можу сказати, що незадоволена своєю вагою, - каже учасниця проекту. – Проте до думки Віри прислухалася. Камера й так додає зайві кілограми, отже з сьогоднішнього дня сяду на дієту».

    Краса потребує жертв і закритого роту: Вєра Варламова та Анаіт сіли на дієту


    І одними словами дівчина не обмежилася. Вже першого після концерту ранку замість звичного сніданку Анаіт їла лише грейпфрут, запиваючи кефіром. «Краса потребує жертв і закритого роту», - з такими словами до подруги приєдналася Вєра Варламова. Тепер дівчата удвох намагаються подолати постійне відчуття голоду.

    «Нам дуже не вистачає Юліії Мороз, - каже Вєра. – Вона своїм прикладом стимулювала усіх не тільки до здорового харчування, а й до фізичної активності. Тепер намагаюся пригадати усе, що Юля радила, аби зберігати гарну форму. Заборонити собі солодке – це одне, а ось навчитися засинати на голодний шлунок – зовсім інше».

    Такі проблеми не знайомі сусідці по кімнаті Варламової. Аліса Стрига, тендітна конкурсантка, їсть усе підряд і у великій кількості. «Не знаю, від чого, але мені увесь час хочеться щось жувати, - зізнається дівчина. – Зараз ні в чому собі не відмовляю, адже майже не набираю вагу. Вдячна за це гарній генетиці та своїм батькам, що наділили мене схильністю до стрункості».

    На даний момент проблемами власної фігури занепокоєні лише дівчата. Проте хто знає, можливо, з наступними ефірами, деякі обмеження не завадять і хлопцям. І це все тому, що «суперзірка» має виглядати на усі 100% у будь-яку хвилину без чарівної допомоги стилістів та візажистів.


    Краса потребує жертв і закритого роту: Вєра Варламова та Анаіт сіли на дієту

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.