Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Єврокліппарад» на Першому


    18 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Єврокліппарад» на ПершомуПерший Національний дарує своїм глядачам можливість першими побачити всіх учасників пісенного конкурсу «Євробачення-2010» й визначитися заздалегідь із власними уподобаннями в майбутньому телешоу.

    Починаючи з 5 квітня (о 9:10, 12:25 та 19:50), з понеділка по суботу, - глядачі каналу зможуть краще пізнати учасників «Євробачення-2010» за їх кліповим доробком (щодня презентуватимуться роботи нового виконавця). А підсумовуватиме тижневий парад відеокліпів недільне шоу (об 11:30), в якому візьмуть участь вітчизняні музичні продюсери, композитори, журналісти та учасники «Євробачення» різних років (Руслана, Андрій Данилко, Тіна Кароль, Світлана Лобода, Ані Лорак).

    Музичні експерти обов’язково «розкладуть по поличках» кліпи конкурентів української учасниці цьогорічного конкурсу Олени Кучер (Alyosha). Крім того, глядачі Першого першими дізнаватимуться про новини, що супроводжують «Євробачення-2010».

    Недільні ток-шоу, які вестимуть Тетяна Гончарова та Тимур Мірошниченко, триватимуть до самого фіналу цьогорічного конкурсу, що відбудеться 29 травня в Осло. Крім того, з 20 травня в ефірі Першого Національного стартують щоденники «Євробачення-2010». Пряму ж трансляцію двох півфіналів пісенного шоу глядачі побачать 25 та 27 травня (о 22:00), фінального - 29 травня (о 22:00).

    «Враховуючи цьогорічний ажіотажний інтерес до усіх заходів, пов’язаних з Євробаченням, ми плануємо за рахунок ретроспективних трансляцій залучити до перегляду каналу ширше коло глядачів, що, звісно, має позитивно відобразитися на рейтингах», - говорить генеральний директор НТКУ Єгор Бенекендорф.

    Між іншим, перші ефіри відбірного конкурсу на «Євробачення-2010» суттєво підвищили частку Першого Національного. На 13-му тижні поточного року рейтинг каналу за аудиторією 18+ (50 тис.+) збільшився на 56% , за аудиторією 18-54 (50 тис.+) - на 72%, а за комерційною аудиторією 14-49 (50 тис.+) - на 81%. Таким чином Перший Національний увійшов у десятку найретинговійших каналів України за вказаний період.

    «Звісно, нам ще рано говорити про рейтинги, але збільшення частки каналу вказує на те, що Перший Національний має власного глядача, і ми можемо залучати аудиторію інших каналів, а значить – можемо бути конкурентними й цікавими», - додає Єгор Бенекендорф.

    Источник: Прес-служба Першого Національного
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.