Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Вєрка Сердючка: “Фабрика зірок” - це як інститут


    16 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Вєрка Сердючка: “Фабрика зірок” - це як інститутЧерговим зоряним гостем шоу “Фабрика. Суперфінал” (Новий канал) стане знаменита провідниця українського шоу-бізнесу! У неділю, 18 квітня, Верка Сердючка займе місце за столом журі.

    Андрій Данилко впевнений, що про рівень артиста можна судити навіть по одному виступі. Від номерів “фабрикантів” він чекає приємних сюрпризів.

    - Недавно я був вражений, коли побачив в інтернеті виступ Сьюзен Бойл, - розповідає він. - Це шотландська домогосподарка, що відразу стала популярної. Вона вийшла, взяла першу ноту і по шкірі побігли мурашки, вона моментально “взяла” всіх! Зараз ця співачка їздить із концертами по усьому світі, у неї прекрасно продаються альбоми. Людям потрібно, щоб виступ торкав! Що до “фабрикантів”, часто бачу по телевізорі переможця третього сезону Стаса Шурінса. Я встиг довідатися про нього багато чого – про те, що він з Риги, про те, що на батьківщині в нього була дівчина, а потім закрутився роман з “фабриканткою… Але я ще не знаю, що вміє цей артист, хочу почути, що ж він співає!

    Вєрка Сердючка: “Фабрика зірок” - це як інститут


    - Ваш візит на один з концертів “Фабрики зірок 3” став для “фабрикантів” дійсним уроком професіоналізму, вони намагалися запам'ятати кожну вашу пораду. Ви ніколи не замислювалися про продюсування молодих артистів?

    - Поки я настільки яскраво бачу розвиток Сердючки, що навіть не думаю про продюсування за рамками колективу. Пролюсуванням я займаюся у своїй команді. Не розумію значення слова “балет”, із мною працюють артисти. Колись у мене вийшло створити такого персонажа, як Геля, потім з'явився образ мами. Мені дуже цікаво в рамках колективу підкреслити індивідуальність кожного.

    - Ви бачите в “фабрикантах” людей, здатних змінити обличчя українського шоубізу?

    - Я думаю, “Фабрика зірок” - це як інститут. Наприклад, закінчують циркове училище чоловік 20, а за фахом працюють тільки двоє, і це вважається хорошим курсом... Адже всі міняються, іноді зриваються - коли закінчуються оплески, у багатьох артистів «їде дах». Залишаться найдужчі!

    Дивіться черговий гала-концерт шоу “Фабрика. Суперфінал” у прямому ефірі Нового каналу в неділю, 20:00


    Вєрка Сердючка: “Фабрика зірок” - це як інститут

    Источник: Новий канал
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.