Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Дмитро Гарбуз став українським Едді Мерфі


16 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
Дмитро Гарбуз став українським Едді МерфіЧетвер – неофіційний вихідний для «суперзірок». Хлопці та дівчата сплять цілий день і відновлюють емоційну рівновагу. Та є ті серед них, хто в умовах масового розслаблення працює з подвійною силою.

Один з учасників проекту, Дмитро Гарбуз, цілий день провів на студії звукозапису. Саме там він перетворився на веселого мультиплікаційного героя: віслюка з анімаційного фільму «Шрек-4». В оригіналі тварина говорить голосом американського актора Едді Мерфі, в Україні ж віслюка озвучує Дмитро.

«Це не перша моя подібна робота, - розповідає Гарбуз. – Мені доводилося озвучувати деяких мультиплікаційних персонажів - з усіх частин «Шреку», окрім третьої, та «Мадагаскару». Дана робота приносить мені багато задоволення: перевтілюватися в інші образи можна не тільки на сцені, але й біля мікрофону у студії, коли тебе ніхто не бачить. Це колосальний досвід управління власним голосом».

Дмитро Гарбуз став українським Едді Мерфі


Озвучування – досить кропітка робота, зважаючи ще й на те, що найцінніше зараз для кожного з учасників проекту – здорові зв’язки та сильний голос. Проте подібний кінематографічний досвід Дмитро теж не готовий втрачати. Хто б сумнівався, адже він такий самий впертий, як і його анімаційний віслюк.

«Мені дуже імпонує цей персонаж, - розповідає Гарбуз. – Він завжди усміхнений і супроводжує Шрека в усіх пригодах. Його можна, навіть, вважати центральним героєм. Я впевнений, що балакучий віслюк має не меншу кількість прихильників, аніж сам людожер Шрек. І за внутрішніми якостями ми з ним дуже схожі».

Анімаційний фільм «Шрек-4» з’явиться в українському прокаті вже зовсім скоро. То ж не забудьте прислухатися до голосу віслюка: в ньому ви впізнаєте одного з кандидатів на перемогу у «Суперзірці».


Дмитро Гарбуз став українським Едді Мерфі

Источник: Проект «Суперзірка»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.