Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Депутати пропонують заборонити рекламу екстрасенсів та телепрограми про них


    15 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Депутати пропонують заборонити в Україні пропаганду діяльності екстрасенсів, знахарів, ворожок та хіромантів. Відповідний законопроект № 6299 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо заборони діяльності екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів, та послуг з передрікання майбутнього (долі)» - було зареєстровано у Верховній Раді 13 квітня, проте його текст оприлюднено лише сьогодні.

    Депутати хочуть заборонити телебаченню транслювати програми або сюжети за участю екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів тощо. Втім, дозволяється показувати документальні фільми, які розповідають про негативний вплив таких осіб і їхньої діяльності.

    Також пропонується заборонити рекламу послуг з ворожіння, передрікання майбутнього та ін. Загалом же проект спрямований на заборону цієї діяльності як такої.

    Автори проекту - Юрій Бут, Валерій Дубіль, Микола Рудченко, Григорій Смітюх, Павло Унгурян, Євген Царьков, Світлана Шмельова. У пояснювальній записці вони зазначають, що, на їхню думку, «діяльність екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів, та надання послуг з передрікання майбутнього (долі) не регульована та становить загрозу для психічного, морального та духовного здоров'я нації, підриває духовні підвалини українського суспільства Ще більш складна ситуація із так званими неконтрольованими сеансами екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів, та надання послуг з передрікання майбутнього (долі) в телеефірі, які заполонили телебачення, про які уже довгий час сповіщає преса, та правоохоронні органи, наголошуючи на обмані населення, який відбувається».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.